رولت سیب زمینی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ای است که به راحتی می توانید در منزل تهیه نمایید، و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید پخت انواع غذا با سیب زمینی و مواد مختلف می تواند سفره شما را بسیار زیبا کند. طرز تهیه رولت سیب زمینی راحت است و غذای محبوبی برای افراد جوان و کم سن و سال به حساب می آید، بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل زیادی به تهیه رولت در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
رولت بادمجان، رولت سیب زمینی و رولت اسفناج از جمله رولت های خوشمزه و سالمی هستند که دارای خواص بسیار زیاد و محبوبیت خاصی در بین افراد دارند. انواع رولت را می توان غذای محبوب تمام افراد خانواده با هر سنی نام برد اما افراد جوان طرفداران بهترین برای رولت ها مخصوصا رولت سیب زمینی محسوب می شوند.
مواد لازم :
- پیاز : 2 عدد
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- روغن : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- سیب زمینی : 500 گرم
- گوشت چرخ کرده : 100 گرم
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه رولت سیب زمینی :
سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید درون ظرفی آب و سیب زمینی ها را بریزید در روی حرارت قرار دهید، بگذارید تا سیب زمینی ها خوب بجوشند.
آن ها را به صورت پوره در آورید.
پیاز ها را پوست گرفته و بشویید، سپس ریز نمایید و درون تابه روغن بریزید. پیاز ها را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا طلایی شوند.
در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کرده، بعد از آب انداختن گوشت رب را به آن اضافه کنید، (در صورت تمایل اضافه کردن رب و فلفل دلمه ای در این مرحله از پخت رولت سیب زمینی به طعم بهتر آن کمک می نماید.)
فلفل دلمه ای را نگینی ریز کرده، داخل تابه بریزید و با مواد تفت دهید، سپس دستتان را خیس کرده تا سیب زمینی به دست نچسبد، سیب زمینی را روی چند کاغذ روغنی پهن کنید، روی سیب زمینی گوشت چرخ کرده را به طور یکسان پخش کنید، گوشه کاغذ روغنی را بگیرید و رول کنید.
به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کاملا خودش را بگیرد، در مرحله بعد درون تابه مقداری روغن بریزید و رولت ها را درون آن سرخ کنید، و در ظرفی که آماده کرده اید بچینید و روی آن را با جعفری تزیین کنید. و با سس مخصوص میل نمایید.
آموزش تهیه رولت سیب زمینی داخل فر
رولت سیب زمینی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی به شمار می رود که می توانید داخل فر نیز این رولت تهیه نمایید و به عنوان پیش غذا نوش جان کنید، در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر :
- آرد : یک تا دو پیمانه
- روغن مایع : پنج قاشق غذا خوری
- شیر ولرم : نصف لیوان
- بکینگ پودر : دو قاشق غذا خوری سر صاف
مواد داخل رولت :
- گوشت چرخ کرده : دویست گرم
- نمک و فلفل و جوز هندی : به میزان کم
- رب گوجه : دو قاشق غذا خوری
- سیب زمینی آب پز و نگینی خرد شده : یک پیمانه
- قارچ، فلفل دلمه ای و هویج پخته : به صورت نگینی از هر کدام نصف پیمانه
دستور پخت :
در روش تهیه رولت سیب زمینی ابتدا گوشت را به همراه پیاز ریز شده تفت داده و به آن نمک، فلفل و قارچ بیفزایید سپس سیب زمینی ها را به آن اضافه کرده و رب و مابقی سبزیجات را نیز به مواد افزوده و آن را تفت داده و حرارت را خاموش کنید.
حالا برای تهیه خمیر، شیر ولرم را داخل ظرف ریخته و به آن روغن، نمک و بکینگ پودر بیفزایید سپس به آن کم کم آرد اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد و آن را به خوبی ورز دهید.
در مرحله بعدی خمیر را به شکل گلوله ای در آورده سپس به دفعات زیاد ( حدود صد بار) داخل ظرف پرت کنید و بر روی میزی که قبلا آرد پاشی کرده اید گذاشته و به شکل مستطیل باز کنید.
در مرحله پایانی مواد را وسط خمیر مستطیلی شکل ریخته و از کناره ها برش زده و روی هم قرار دهید، سپس بر روی آن زرده تخم مرغ بمالید و داخل طبقه وسط فر که از قبل گرم شده است بر روی دمای 175 درجه گذاشته و اجازه دهید به مدت چهل و پنج دقیقه بماند، نوش جان.
در این مطلب دستور تهیه رولت سیب زمینی غذای متفاوت و لذیذ را آموزش دادیم امیدواریم این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده سرو نمایید. شما همراهان گرامی می توانید برای آشنایی با رولت های دیگر به بخش انواع رولت مجله آرگا مراجعه نمایید.