ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی یک پیش غذای ایده آل با طعم عالی

در این مطلب آموزشی طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه با پختی آسان را شرح داده ایم، این سوپ را می توانید در فصل پاییز تهیه و همراه عزیزانتان میل کنید.

طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی یک پیش غذای ایده آل با طعم عالی

سوپ ها از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی می باشند که می توانید به راحتی در منزل و به روش های متفاوت تهیه کنید، سوپ ها به دلیل تشکیل شدن از مواد غذایی ارزشمند برای سلامتی مفید بوده و البته طعم دلچسب و ایده آلی دارد. در این مطلب طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی را آموزش خواهیم داد.

سوپ ها دارای طعم لذیذ و دلپذیری هستند که بسیار متنوع می باشند که می توانید همه ی آنها را به سادگی در منزل تهیه نمایید، از جمله ی آن می توان به سوپ شوید، سوپ جو، سوپ بلغور و … اشاره نمود، سوپ سیب زمینی یکی از سوپ های خوشمزه ایرانی است که در مجلس و مهمانی می توان از آن به عنوان پیش غذا بهره برد؛ در این مطلب آشپزی طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی را آموزش داده ایم.

آموزش روش تهیه سوپ پوره سیب زمینی خوشمزه

مواد مورد نیاز

  • سه چهار عدد سیب زمینی
  • یک پیمانه شیر
  • یک عدد سیر
  • یک عدد پیاز
  • چهار پیمانه آب مرغ
  • یک چهارم پیمانه آرد
  • یک چهارم پیمانه خامه
  • یک چهارم پیمانه کره
  • یک چهارم قاشق غذاخوری آویشن
  • نصف پیمانه پنیر پارمیزان
  • فلفل و نمک به میزان کافی

طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی با طعمی جادویی

در اولین مرحله سیب زمینی ها را با اندازه متوسط انتخاب کرده و پس از شستن همراه درون قابلمه ای بر روی شعله ملایم قرار دهید تا پخته شوند.(توجه داشته باشید که باید آب روی سطح سیب زمینی ها را بپوشاند)

وقتی سیب زمینی ها پخته شد، از قابلمه بیرون بیاورید و به وسیله ی گوشت کوب (برقی یا دستی) آنها را له کرده و سیر را ریز کرده و تفت بدهید. همچنین می توانید دو سر سیر را برش داده و در 1 ورقه فویل آلومینیومی قرار دهید؛ فویل آلومینیومی را خوب پیچانده و داخل فر (با درجه 180 درجه سانتیگراد) بگذارید.

سپس آن را از فر خارج ساخته و پس از سرد شدن پوست سیر را جدا می نمایید.

حالا در این مرحله پیاز را پوست کرده و ریز می کنید.

درون یک تابه کمی کره بریزید و بر روی شعله ی ملایم قرار دهید و پس از آب شدن پیازها را داخل بریزید و تفت بدهید.

پس از پخته شدن (البته نه کاملا) آرد را درون آن ریخته و دوباره تفت می دهید تا آرد نیز پخته شود؛ باید مرتب هم بزنید تا خوب تفت بخورد و بوی خام بودن آن گرفته شود.(البته نباید تغییر رنگ دهد و یا بسوزد)

سپس نمک و فلفل، آب مرغ و آویشن را به آنها می افزاییم، پوره سیب زمینی و سیر کاراملی شده را نیز به ان می افزاییم و زمان می دهیم تا پخته شوند،

طرز پخت سوپ پوره سیب زمینی با طعمی دلچسب

پس از یک ربع مقداری از غذای داخل تابه را برداشته و درون کاسه ای بریزید و صبر کنید تا سرد شود، پس از آن شیر و خامه را آرام آرام به آن بیافزایید و دوباره به درون تابه بر می گردانید و شعله ی زیر آن را قطع کنید.

پنیر پارمیزان را هم بر روی آن ریخته و همه مواد غذا را به وسیله ی گوشت کوب خوب یکدست و ترکیب می کنید.

سوپ پوره سیب زمینی خشمزه شما آماده است می توانید آن ا درون ظرفی بکشید و پنیر پارمیزان و پیازچه تزیین کنید.

در صورت تمایل می توانید به این سوپ لذیذ فلفل دلمه ای نیز بیافزایید، به این شکل که فلفل دلمه ای را چند قطعه کرده و داخل فویل آلومینیومی پیچانده و درون فر می گذارید.

سپس فلفل دلمه ای پخته شده (گریل شده) را درون کیسه فریزر بگذارید و زمان دهید تا بخار شود، پس از یک ربع به آسانی پوست تیره آنرا جدا نمایید.

فلفل دلمه ای پوست شده را درون تابه ای با مقداری کره بر روی حرارت ملایم گذاشته و 2 – 3 دقیقه تفت بدهید. فلفل دلمه ای ها آماده ی افزودن می باشد. البته باید اضافه کنم این در صورت تمایل است و باید همزمان با پیاز تفت بخورد و اضافه شود.

آموزش طرز تهیه سوپ پ.ره سیب زمینی با طعمی جادویی

چند نکته طلایی

در این مطلب طرز تهیه سوپ پوره سیب زمینی را با طعمی لذیذ و دلچسب را آموزش داده شد، امیدواریم مورد توجه شما عزیزان واقع شده و نهایت استفاده را از آن ببرید. برای آشنایی بیشتر با دستور پخت سایر سوپ ها از جمله طرز تهیه سوپ جو، طرز تهیه سوپ هویج، طرز تهیه سوپ پیاز، طرز تهیه سوپ رژیمی، طرز تهیه سوپ قارچ، طرز تهیه سوپ مرغ بر روی آنها کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان