ایرنا زندگی: سوپ بهترین غذا یا میانوعده برای این فصل است؛ بهخصوص که کرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمیدارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:
- قارچ: 500 گرم
- پیاز متوسط: 2 عدد
- هویج متوسط: 2 عدد
- تره فرنگی: 100 گرم
- خامه: 200 گرم
- شیر: 250 گرم
- کره: 100 گرم
- آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت سوپ قارچ:
1. ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
2. با کره کمی تفت میدهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد میکنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه میکنیم.
3. 10 دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت میدهیم سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد یا رنده میکنیم. پس از گذشت 10 دقیقه قارچ را اضافه میکنیم.
4. به مدت 5 دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم تا قارچها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل میکنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه میکنیم.
5. در همین مرحله 3 لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ میزنیم. 5 دقیقه صبر میکنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
6. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود 5 دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و دیگر در قابلمه را نمیگذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو میکنیم.
اگر شما هم تجربهای در طرز تهیه سوپ قارچ دارید با ما به اشتراک بگذارید.