برترینها: کوفته در شهرهای مختلف با روشهای مختلفی پخته میشود. معمولا ذات کوفته حالتی شبیه توپ دارد که داخل آن با موادی مانند تخم مرغ و یا آلو پر میشود. ما، اما این بار همراه شما هستیم تا طرز تهیه کوفتهی متفاوتی را با شما در میان بگذاریم. کوفتهای کاسهای با شکمی پر و البته پنیر فراوان. کوفتهای که در ادامه طرز تهیه آن را میخوانید، همچنین میتواند همراه برنج سرو شده و به عنوان خورشت استفاده شود. در ادامه با برترینها و طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته
- 1 کیلوگرم گوشت چرخکرده گاو با چربی معمولی
- 1 فنجان آرد سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 قاشق مرباخوری پودر چیلی
- 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد مورد نیاز برای شکم کوفته
- 3 عدد سیبزمینی
- 2 عدد هویج
- 1 فنجان نخودفرنگی
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نوک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری نمک
- مقداری پنیر پیتزا
مواد مورد نیاز برای سس کوفته
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 و نیم فنجان آب جوش
- مقدار کمی نمک و فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری
1. پیاز و سیر را بسیار ریز خرد کنید و سپس در ظرف بزرگی آنها را با گوشت چرخکرده ترکیب کنید. آرد سوخاری، تخم مرغ، پودر چیلی، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید و به خوبی آنها را هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
2. ترکیب حاصل را ابتدا به شکل چند توپک درمیآوریم و سپس داخل آنها را طوری فرو میبریم که ظاهری شبیه کاسه بگیرند. هر کدام از کوفتههای کاسهای را داخل ظرف عمیقی مناسب فر بچینید.
3. سیبزمینی و هویج را به صورت مکعبی خرد کنید و سپس آنها را آبپز کرده و آبکشی کنید تا آبشان به خوبی برود. سپس نخودفرنگیها را نیز به آنها اضافه کنید.
4. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کره سرخ کنید. سپس هویج و سیبزمینی آبپز شده را به همراه نخودفرنگیها داخل ماهیتابه پیاز بریزید و چند دقیقه روی شعله گاز به خوبی هم بزنید. سپس به ترکیب حاصل نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
5. داخل کوفتههای کاسهای را با مواد حاصل به خوبی پر کنید.
6. رب گوجه فرنگی را داخل 1 و نیم فنجان آب جوش بریزید و به خوبی به هم بزنید تا رب در آب حل شود. سپس مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به آن بیفزایید.
7. سس حاصل شده را روی کوفتهها و کنار آنها بریزید به طوری که روی مواد کوفته به خوبی خیس شوند. سپس روی آنها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و آنها را در دمای 200 درجه فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه بپزند.
8. پس از 45 دقیقه کوفتههای شکمپر را از داخل فر خارج کرده، روی موارد کوفتهها پنیر پیتزا میریزیم و مجدد آنها را برای 2 الی 3 دقیقه داخل فر میگذاریم.
9. کوفتهها را به صورت کاملا گرم سرو کرده و لذت ببرید.