در ادامه این مطلب تصاویری از خلاقیت عده ای در روش سرو قهوه را خواهید دید که نه تنها جذاب و جالب نیست، بلکه به نظر می رسد همه مزه ی خوب قهوه را از بین برده اند. مثلا تصور کنید یک فنجان لاته سفارش دهید و باریستای خلاق یا باریستای هیپستر، برایتان آن را درون نیمی از آووکادوی تازه سرو کند!
شاید بد نباشد پیش از دعوت از شما برای دیدن تصاویر خلاقیت های ناخوشایند در سرو قهوه، بگوئیم که هیپستر در واقع به کسی گفته می شود که حاضر به قبول شیوه مرسوم جامعه نیست و سبک و سیاق خاص خود را در زندگی دارد. یعنی به نوعی می تواند گفت در کارهایش نوآوری کرده و به دنبال رواج ایده های تازه است.
با روزیاتو همراه باشید.
وقتی لاته سفارشی درون آووکادوی تازه سرو می شود.
این بار سرو لاته درون کیوی.
وقتی باریستای هیپستر دلش می خواهد قهوه افسانه ای برایتان بیاورد.
وقتی باریستا تصمیم می گیرد برایتان قهوه با زغال سرو کند.
سرو محتویات قهوه در لیوان های مجزا که خودتان به دلخواه آن ها را ترکیب کنید. بدون شک مشتری ترجیح می دهد، قهوه آماده دریافت کند نه اینکه خودش مجبور به ترکیب آن باشد.
قرار دادن گل روی قهوه به عنوان تزئین.
گل خشک روی قهوه!
ریختن برگ های گل محمدی برای خوش بو و زیبا شدن قهوه.
وقتی قهوه تلخی که منتظرش هستید با مارشمالوهای ریز و شیرین و تزئینات رنگی برایتان سرو می شود.
اضافه کردن آب لبو به قهوه.
سرو قهوه درون نان بستنی قیفی
لاته به رنگ آبی
از همه بدتر، قهوه ای که همانند خمیر است و می توانید روی نان تست مالیده و آن را به عنوان صبحانه میل کنید.