سوپ میسو یک سوپ خوشمزه ژاپنی است که می تواند پیشنهاد فوق العاده ای برای پیش غذا محسوب شود، این سوپ لذیذ علاوه بر طعم دارای خاصیت ارزشمند زیادی است که آرگا در این مطلب آشپزی طرز تهیه سوپ میسو را آموزش داده است.
شاید شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به پیش غذاها از جمله انواع سوپ ها علاقه زیادی دارید، قطعا تمامی سوپ ها دارای طعم و مزه ای لذیذ می باشند، اما در این مطلب سوپ میسو یک سوپ ژاپنی را برای آموزش به رشته ی تحریر در آورده ایم که می توانید به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار دهید.
سوپ میسو در ژاپن اغلب با غذایی به اسم «گوهان» همان برنج پخته ژاپنی میل می گردد، میسو در واقع تشکیل شده از خمیر سویا، سویا، نمک و نوعی مخمر (گندم، لوبیا، برنج) می باشد که از مواد اصلی این غذا محسوب می شود.
مواد مورد نیاز
- میسوی سفید 2 قاشق غذاخوری
- سبزیجات تازه (خرد شده) 2 پیمانه
- آب 4 پیمانه
- آب نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- قارچ 2 پیمانه
- قارچ خشک 1/2 پیمانه
- سیر 2 حبه
- پیاز درشت 1 عدد
- زنجبیل رنده یا پودر شده 1 – 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ میسو با طعمی جادویی و خواص فراوان
ابتدا درون دیگی نه زیاد بزرگ، نه زیاد کوچک آّب بریزید و بر روی حرارت بگذارید، می توانید در صورت تمایل از آب گوشت به جای آب لستفاده نمایید؛ پس از جوشیدن تقریبا یک دوم لیوان از این آب را بردارید.
حالا میسو را به نصف لیوان آب گوشت برداشته شده بیافزایید؛ و به خوبی بهم زنید تا یکنواخت گردد و به درون دیگ اضافه نمایید.
همچنین سیر، زنجبیل، قارچ، آب نارگیل، پیاز را نیز به داخل دیگ افزوده و زمان دهید تا بجوشد، پس از جوشیدن دمای آن را ملایم کرده و برای 20 دقیقه زمان دهید تا بجوشد.
چند نکته طلایی
قبل از افزودن زنجبیل تازه، آن را خوب له نمایید.
می توانید از انواع قارچ های morels ،crimini ،oyster ،shiitake استفاده کنید.
اگر طبع شما تند است و به غذاهای تند علاقه دارید، با افزودن مقداری فلفل تازه این طعم را به میزان دلخواه به سوپ ببخشید.
سوپ میسو یک پیش غذای خوشمزه ژاپنی است که در رستوران های ژاپن تهیه و سرو می شود.
در این مطلب آشپزی دستور پخت سوپ میسو را با بیانی ساده آموزش داده ایم، امیدواریم مورد توجه شما واقع شده باشد. برای آشنایی با دستور پخت سوپ پوره سیب زمینی، سوپ جو، سوپ کرفس، سوپ مرغ، سوپ گشنیز بر روی کلیک ها کنید.