ژامبون تنوری از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این نوع فست فود را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه ژامبون تنوری از کره و سرکه سیب و فلفل و زردچوبه و خردل تند و ژامبون تازه و نان باگت و سس مایونز و کره استفاده می شود.
سیب زمینی تنوری و سوسیس سوخاری و ژامبون تنوری از انواع فست فودهای پرطرفدار و محبوب هستند که بهتر است این فست فودها را خودتان به روش بهداشتی و سالم در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
- ژامبون : دو ورق
- قارچ : به مقدار لازم
- چیپس خلالی : به مقدار لازم
- پنیر پیتزا : به مقدار لازم
طرز تهیه ژامبون تنوری خوشمزه و خوش طعم در منزل
برای درست کردن ژامبون تنوری ابتدا دو عدد ژامبون را روی یکدیگر قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ژامبون را درون روغن قرار دهید و روی ژامبون قارچ خرد شده بریزید.
سپس خلال چیپسی را روی قارچ های خرد شده بریزید.
در مرحله آخر نیز پنیر پیتزا رنده شده را نیز روی مواد بریزید و درب تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
سپس درب تابه را باز کنید.
کالباس ها را روی یکدیگر قرار دهید.
در این مرحله ژامبون تنوری آماده سرو است و شما می توانید این فست فود خوش طعم را با کاهو و خیارشور و گوجه فرنگی و نوشیدنی دلخواه و سس و … میل کنید.
دستور تهیه ژامبون تنوری به روشی دیگر
کالباس تنوری دارای طعمی لذیذ و عطری عالی می باشد و از آن می توانید به عنوان عصرانه ای دلچسب در دورهمی ها و مهمانی های خود استفاده کنید. در اینجا روش دیگری از تهیه ژامبون تنوری و بدون استفاده از فر را در اختیارتان قرار می دهیم، بنابراین برای یادگیری آن در ادامه همراه ما شوید.
مواد لازم
- چیپس خلالی/ 2 قاشق غذا خوری
- سس کچاپ// یک قاشق غذا خوری
- سس مایونز/ 2 قاشق غذا خوری
- آب لیمو/ یک قاشق غذا خوری
- ژامبون مرغ یا گوشت/ 8 ورق
- نمک و فلفل/ به مقدار لازم
- آویشن/ به مقدار لازم
- روغن/ به مقدار لازم
- گوجه فرنگی/ یک عدد
- خیار شور// 4 عدد
- خیار شور/ 4 عدد
- پنیر پیتزا/ 50 گرم
- پیاز کوچک/ یک عدد
- نان باگت/ 2 عدد
- پنیر گودا/ 2 ورق
- قارچ/ 100 گرم
- کاهو/ 2 برگ
روش تهیه ژامبون تنوری بدون فر
در ابتدا قارچ های شسته شده را اسلایس کنید و بعد با مقداری روغن زیتون تفت دهید، بعداز اینکه آب قارچ ها تبخیر شده و قارچ ها سرخ شدند، آن را کنار بگذارید.
سپس گریل تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید، ورقه های ژامبون را به صورت 4 تایی روی هم گذاشته و در تابه گریل کنید.، پنیر پیتزا را نیز به صورت مساوی روی ژامبون ها بریزید و بعد از ریختن پنیر گودا بر روی ژامبون ها اجازه دهید تا با حرارت دیدن آب شوند.
در مرحله بعدی پیاز و خیار شور را رنده کنید و آب آنها را به طور کامل بگیرید، سپس مایونز، سس کچاب، نمک و فلفل و آویشن را نیز به مخلوط پیاز و خیار شور افزوده و به خوبی هم بزنید تا سس شما آماده شود.
در آخرین مرحله، نان باگت را باز کنید و سطح آن را با سس آماده شده در مرحله قبلی را روی آن بمالید و بعد ژامبون ها را به همراه پنیر، قارچ و چیپس در داخل نان قرار دهید، گوجه و کاهو را نیز اضافه کنید و سپس ساندویج ژامبون تنوری را نوش جان کنید.
در این مطلب با طرز تهیه ژامبون تنوری خوش طعم آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این فست فود در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. توجه داشته باشید که برای تهیه ژامبون تنوری می توانید از ژامبون مرغ و یا ژامبون گوشت استفاده کنید.