دسر شکلاتی، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب به شمار می رود که به صورت بسیار ساده تهیه می شود. به دلیل داشتن تخم مرغ این دسر بسیار پرکالری محسوب می شود. در این پست طرز تهیه این دسر خوشمزه آموزش داده می شود.
طرز تهیه دسر شکلاتی
مواد لازم:
1- تخم مرغ : 2 عدد
2- شکر : 40 گرم
3- آرد الک شده : 30 گرم
4- کاکائو شیری یا تلخ : 80 گرم
5- کره : 50 گرم
دستور تهیه :
1-ابتدا دمای فر را بر روی 210 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر گرم شود.
2- ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم زنید، سپس به آرامی شکر را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط کرم رنگ و حباب داری ایجاد نشده، آن را بهم زنید.
3- در ظرف مناسب دیگری، کره را به صورت بن ماری ذوب کرده و کاکائو را به آن اضافه کرده و با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
4- مخلوط کاکائو را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و آن ها را خوب هم زنید تا مایه یکدستی به دست آید.
5- در این مرحله آرد الک شده را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و مایه را خوب به هم بزنید. مایه دسر آماده است.
6- قالب مخصوص را با کره ذوب شده چرب کرده و مقداری پودر کاکائو به آن پاشیده و تا 2/3 قالب، مایه دسر درون آن بریزید.
7- اگر مایلید داخل دسرتان حالت مایع داشته باشد، درون فر به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار دهید و اگر داخل دسر را حالت نیمه مایع می خواهید، پخت آن 11 الی 13 دقیقه زمان می برد.
8- حال دسر شما آماده است. آن را از درون فر خارج کرده و به مدت 5 الی 10 دقیقه صبر کنید تا سرد شود و درون ظرف مورد نظر بچینید.
آموزش تهیه دسری شکلاتی با ژلاتین
ژلاتین یکی از مواد پر کاربرد در تهیه انواع دسر می باشد که در تهیه دسرهای شکلاتی نیز می توان از پودر ژلاتین استفاده کرد و در کنار دیگر مواد افزودنی به این دسر، طعم و شکلی متفاوت و عالی بخشید و با سرو آن پذیرایی شایسته ای از میهمانان داشت.
مواد لازم:
- شکلات تخته ای: 75 گرم
- شیر: 2 لیوان
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: نصف لیوان
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: 2 قاشق مرباخوری
دستور تهیه:
ابتدا برای تهیه این دسر باید شیر را درون قابلمه مناسبی بریزید و نشاسته ذرت را به همراه یک چهارم شکر به آن بیفزایید، بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را مرتبا هم بزنید تا به جوش آید.
در مرحله بعدی پودر ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط نمایید و با بخار آب(بن ماری) ژلاتین را حل کنید.
سپس زرده تخم مرغ را به مابقی شکر اضافه نمایید و بعد از افزودن آب جوش به میزان 2 قاشق مواد را به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ شود.
پس از به جوش آمدن مخلوط شیر و نشاسته باید مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد.
حال نوبت اضافه کردن شکلات تخته ای است که باید آن را نیز به مواد بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین شفاف شده را به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید.
در مرحله آخر مواد را درون قالب دلخواه بریزید و آن را داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
این دسر شکلاتی در حالی که زمان کمی برای آماده شدن نیاز دارد، بسیار خوشمزه است و می توان آن را با بستنی یا میوه های فصلی سرو کرد.