ماهان شبکه ایرانیان

خورش آلو اسفناجِ سنتی و معروف ایرانی

خورش آلو اسفناج از خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه در مجالس دور همی جزو بهترین گزینه های طبخ است.

ماهنامه سفره ایرانی - امید شفایی: خورش آلو اسفناج از خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه در مجالس دور همی جزو بهترین گزینه های طبخ است.

  • میزان سرو: 4 نفر
  • مدت زمان آماده سازی: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم:

  • نمک: به مقدار لازم
  • گوشت قرمز یا مرغ: نیم کیلو
  • آلو (خورشتی یا جنگلی): 300 گرم
  • تره: 400 گرم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • پیاز (درشت): یک عدد
  • اسفناج (پاک شده): 750 گرم
  • آب: 2 پیمانه
  • لیمو عمانی یا آب لیمو: به مقدار لازم

 خورش آلو اسفناج
 
طرز تهیه:

1. پیازها را در ظرفی مناسب نگینی و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت تکه شده را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. دو پیمانه آب را به مواد اضافه کنید. پس از به جوش آمدن و با کم کردن حرارت، اجازه دهید تا گوشت بپزد.

2. تره و اسفناج را بشویید و خرد کنید و درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی آب آن تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن بیفزایید و تفت دهید.
 
3. پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش می توانید از لیمو عمانی یا آب لیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

نکته:

1.    افزودن زعفران به خورش آن را خوشمزه تر می کند.

2.    اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح می دهید، از آلوچه جنگلی استفاده کنید.

3.    اضافه کردن 4 تا 5 قاشق آب لیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را خوشمزه تر می کند، همچنین به جای آب لیمو می توانید از 2 تا 3 عدد لیمو عمانی استفاده کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان