طرز تهیه بوقلمون کبابی با طعم ویژه و ایده آل

در این مطلب با آموزش طرز تهیه بوقلمون کبابی خوشمزه و خوش طعم به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه بوقلمون کبابی با طعم ویژه و ایده آل

بوقلمون کبابی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ می باشد و برای طرز تهیه بوقلمون کبابی روش های زیادی وجود دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود این غذای خوش طعم را به راحتی در منزل بپزید.

با بوقلمون می توانید انواع غذاهای خوشمزه نظیر حلیم بوقلمون و استیک بوقلمون و خوراک بوقلمون و بوقلمون کبابی را بپزید و با پخت این غذاها در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید.

بوقلمون کبابی خوشمزه

مواد لازم

  • ران بوقلمون : نیم کیلوگرم
  • گشنیز تازه همراه با ساقه : 20 گرم
  • نعناء تازه با ساقه : 20 گرم
  • زنجبیل تازه و خرد شده : 2.5 سانت
  • سیر : 6 تا 8 حبه
  • تخم گشنیز آسیاب شده : 1 قاشق غذاخوری
  • زیره آسیاب شده : 1 قاشق غذاخوری
  • چیلی سبز و تازه بزرگ : 1 عدد
  • چیلی قرمز آسیاب شده : 1/2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم

طرز تهیه بوقلمون کبابی در منزل

برای تهیه بوقلمون کبابی گوشت بوقلمون را تمیز کنید توجه داشته باشید که نباید چربی را دور بریزید. گوشت بوقلمون را به همراه گشنیز و زنجبیل و نعناء و سیر و چیلی سبز چرخ نمایید.

پودر زیره و تخم گشنیز و چیلی قرمز و نمک و آبلیمو را به مخلوط گوشت بیفزایید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید و روی ظرف درب بگذارید سپس ظرف را درون یخچال قرار بدهید تا مخلوط گوشتی استراحت کند و خنک شود.

گلوله ای به اندازه 5 سانت را بردارید و به کمک دست آن را ورز بدهید سپس گلوله گوشت را در وسط سیخ مخصوص کباب قرار بدهید و دور تا دور سیخ را به کمک گوشت بپوشانید.

طرز تهیه بوقلمون کبابی در منزل

دست هایتان را به مقداری روغن یا آب آغشته نمایید و سپس دست هایتان را روی سطح گوشت بمالید و گوشت را به شکل سوسیس به قطر 2.5 سانت در بیاورید و به روش ذکر شده باقی مانده مخلوط گوشت را به سیخ بکشید.

سیخ های حاوی گوشت را درون ظرفی مناسب قرار بدهید و منقل را روشن نمایید سپس سیخ کباب ها را روی سطح منقل قرار بدهید و گوشت بوقلمون را کباب نمایید توجه داشته باشید که نباید بیش از اندازه کباب را بپزید و علاوه بر این سیخ ها را هر چند دقیقه باید زیر و رو کنید تا همه قسمت های گوشت پخته شود.

بوقلمون کبابی خوشمزه

نکات طلایی برای پخت بهتر بوقلمون کبابی

1.توجه داشته باشید که اگر از بوقلمون تازه استفاده می کنید باید آن را از فریزر خارج نمایید تا یخ گوشت باز شود.

2. توجه داشته باشید که باید از سیخ مخصوص کباب کوبیده استفاده نمایید.

3. مخلوط گوشتی را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار بدهید تا طعم مواد به خورد گوشت برود.

4. گشنیز و نعناء و زیره طعم بی نظیری را به گوشت بوقلمون می دهند.

5. در صورت تمایل می توانید زیره را از دستور پخت بوقلمون کبابی حذف نمایید.

مراحل تهیه بوقلمون کبابی

در این بخش از آشپزی مجله آرگا مراحل پخت بوقلمون کبابی غذای سالم ایرانی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید این نوع غذای خوش طعم را به راحتی بپزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان