فرادید؛ غذاهایی که با نان سرو میشوند، اغلب ساده هستند و سریع هم حاضر میشوند. با این وجود اگر قرار است برای شام غذایی بخوریم که هم سبک باشد و هم خوشمزه و البته به درد بخور از نظر سلامتی برای بدن و صد البته گرم باید غذاهایی که با نان سرو میشوند را در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش فرادید؛ با ما همراه باشید تا با انواع غذاهای نونی، غذاهای نونی با گوشت، با غذاهای نونی بدون گوشت،غذای نونی با مرغ و همچنین غذای ساده نانی و غذاهای نونی برای شام آشنا شوید.
طرز تهیه شامی گیلانی یا شامی رشتی
«شامی پوک» از جمله خوشمزهترین غذاهای استان گیلان است که همانقدر که به سرعت تهیه میشود همانقدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است. رشتیها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است میل میکنند و سایر اهالی گیلان پنیر لیقوان و سبزی خوردن را جز آداب خوردن شامی پوک گیلانی میدانند. شامی گیلانی که یکی از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی است را با انواع گوشت قرمز و سفید میتوانید درست کنید.
میرزا قاسمی
شاید با شنیدن اسم میرزا قاسمی یاد غذای شمالی بیفتید درسته ولی در کل کشور این خوشمزه طرفداران خاص خودشو داره و کمتر کسی رو توی ایران میتونید پیدا کنید که تا الان یکبار هم اونو تست نکرده باشه، یکی از گزینه های عالی برای مهمانی میرزاقاسمی هست یک غذای کاملا نونی که با سیر واقعا محشر میشه حتما برای مهمونی ها ازش استفاده کنید.
کوکو سویا و سیب زمینی
کوکو و کتلت به هر شکلی و با هر موادی که طبخ شوند در کنار سبزی خوردن، ترشی و خیارشور و احتمالا گوجه فرنگی از جمله خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای روی کره زمین محسوب میشوند. کوکو و کتلت از جمله انواع غذای نونی محبوب برای وعده شام و ناهار هستند که اتفاقا بچهها هم طعم آن را میپسندند. کوکو و کتلت یک تفاوت محسوس با هم دارند. در تهیه کتلت از گوشت و برای درست کردن کوکو معمولا از مواد گیاهی استفاده میشود. کوکو سویا و سیب زمینی هم از آن دسته کوکوهای خوشمزه است که کمتر کسی دست رد به سینه آن میزند.
خوراک لوبیا
خوراک لوبیا یک غذای ساده و کم هزینه است. لوبیا یک ماده غذایی سرشار از پروتئین است؛ یک غذای مناسب برای رژیمهای لاغری و همچنین رژیم گیاهخواری است. آن را میتوانید برای هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام میل کنید. برای پخت آن میتوان از انواع لوبیا مثل لوبیای قرمز، لوبیای چشم بلبلی و لوبیا چیتی استفاده کنید. پیشنها ما استفاده از لوبیا چیتی است زیرا لعاب بیشتری دارد. همچنین برای لعاب بیشتر در خوراک انواع لوبیا میتوانید از یک سیبزمینی کوچک استفاده کنید. سایر مواد لازم شامل سیر، پیاز، رب گوجهفرنگی و ادویه است.
سمبوسه
این یک غذای ساده و خوشمزه جنوبی _یا بهتر است بگوییم عربی_ است که به عنوان میانوعده و همچنین غذای اصلی میتواند سرو شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد؛ سمبوسه سیبزمینی، سادهترین نوع آن است. اما انواع پیتزایی و … آن هم وجود دارد. سمبوسه محبوب دل بچهها هم هست. این یک پیشنهاد عالی برای مهمانی عصر، و یا به عنوان پیشغذا در مهمانیهاست.
کشک بادمجان
استفاده از بادمجان به هر شکل در غذا، میتواند یک انتخاب عالی باشد. کشک بادمجان یک غذای بسیار ساده است که سریع آماده میشود. کشک بادمجان به دلیل داشتن کشک فراوان، غذایی سرشار از کلسیم است. نعنا، پیاز و گردو (در صورت تمایل) دیگر مواد تشکیل دهنده آن میباشد. این غذا را هم به عنوان پیشغذا و هم به عنوان غذای اصلی میتوان سرو کرد.
کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته
کوکو سیب زمینی یک وعده غذای سریع و ساده و مقوی هم برای ناهار و هم برای شام است که اگر با سیب زمینی خام درست شود در کمتر از 30 دقیقه آماده سرو و میل کردن است. کوکو سیب زمینی را به عنوان یک نمونه از انواع غذای نونی محبوب و پرطرفدار را با سیب زمینی پخته هم درست میکنند که هم زمان بیشتری برای پخت لازم دارد (به خاطر مرحله پخت سیب زمینی) و هم کمی بیشتر از کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام روغن به خودش میگیرد.
پیراشکی سیب زمینی بدون فر در کمتر از 30 دقیقه
سیب زمینی هم برادر بادمجان است و مثل بادمجان هها غذای خوشمزه، آسان و به صرفه میتوان با آن درست کرد. از انواع کوکو و کتلت گرفته تا به عنوان یکی از مواد اصلی انواع پلو و خورش میتوانید روی سیب زمینی حساب کنید. اگر دستور پخت یکی از انواع غذای محبوب نونی به خصوص برای وعده شام را بخواهید که اتفاقا خیلی هم سریع آماده میشود پیشنهاد ما به شما پیراشکی سیب زمینی بدون فر است. پیراشکی سیب زمینی یکی از خوشمزهترین و سادهترین غذاهای اسنکی در سرتاسر دنیاست ک اصالت روسی دارد و با مواد مختلف میتوان داخل آن را پر و طبخ کرد.
انواع کوفته
کوفته یک غذای قدیمی و سنتی ایران بوده که انواع آن بسیار لذیذ است. کوفتهها براساس موادی که در پخت آن به کار میرود به کوفته تبریزی، کوفته برنجی، کوفته پیاز و سیبزمینی، کوفته ریزه و غیره تقسیم میشوند. سبزیجاتی که در پخت آن به کار میرود سبزیهای معطر مثل جعفری، تره، نعنا، ریحان، ترخون و پیازچه است. تهیه کوفته نیاز به دقت و حوصله زیادی دارد تا در طول پخت، ظاهر خود را از دست ندهند.
ساندویچ تن ماهی
تن ماهی را بعد از اینکه بیست دقیقه در آب جوشاندیم، باز کرده و روغن آن را دور می ریزیم و داخل ظرف قرار می دهیم. سپس پیازچه و جعفری ساتوری شده و خیارشور به صورت نگینی خرد کرده و به تن ماهی اضافه می کنیم. سپس فلفل، کمی لیموترش و سس مایونز را به آن اضافه می کنیم و کاملا مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم. این غذا آماده خوردن است و با هر نانی می توانید آن را مصرف کنید.