ماهان شبکه ایرانیان

خداحافظ کله‌پاچه

دنیای‌اقتصاد : خرید محصولاتی مثل کله‌پاچه و جگر در مناطق پایین‌دستی تهران به «یک پنجم» رسیده است

یکی از قصابی‌های محله امیریه به خبرنگار «دنیای اقتصاد» می‌‌گوید: «نیاز اصلی مردم گوشت است نه کله‌پاچه. وقتی گوشت نمی‌توانند بخرند کله‌پاچه خودبه‌خود حذف می‌شود.» به گفته این قصاب سود قصابی‌ها هم روی آلایش گوشت بوده که الان به شدت کم شده است: «منظور از آلایش گوشت کله و پاچه و جگر و امثالهم است. گوشت به‌عنوان یکی از خوراک‌های اصلی مردم با قیمت خوب فروخته می‌شد و قصاب از طریق افزایش فروش کله‌پاچه و جگر سود خود را بالا می‌برد که با شرایط کنونی امکان‌پذیر نیست.» به گفته این فروشنده کله‌پاچه از 120 هزار تومان و جگر از کیلویی 110 هزار تومان شروع می‌شود. این فروشنده معتقد است گرانی آلایش گوشت «سیاست تولیدکننده‌ها است که گرانی گوشت به چشم نیاید. قصاب هم مجبور است قیمت این اقلام را بالاتر ببرد تا بتواند گوشت را ارزان‌تر بفروشد و دخل را به تعادل برساند. دخل ما روی فروش گوشت می‌چرخد و سودآوری اصلی با آلایش گوشت است.» 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان