طرز تهیه شیرینی قیفی خانگی با طعم و مزه عالی

در این مطلب از مجله آرگا به آموزش شیرینی پزی که طرز تهیه شیرینی قیفی است را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که یکی از خوشمزه ترین وپر طرفدار ترین شیرینی های خشک عید است.

طرز تهیه شیرینی قیفی خانگی با طعم و مزه عالی

یکی از شیرینی های پر طرفدار و خوشمزه عید نوروز شیرینی قیفی است که در دهان آب می شود در ادامه مطلب با این آموزش با ما همراه باشید. اگر آشپزی و شیرینی پزی را دوست دارید پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه می تواند یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشد و با طعم دلخواه خود آن را تهیه کنید. ما در این بخش از دو نوع دستور تهیه جدا برای طرز تهیه شیرینی قیفی برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.

مراحل پخت شیرینی قیفی لذیذ

مواد لازم

  • پودر شکر : دویست گرم
  • آرد سفید : چهارصد گرم
  • روغن جامد : دویست گرم
  • روغن مایع : پنجاه گرم
  • وانیل : به میزان لازم
  • پودر کاکائو، زعفران، رنگ لبو : به میزان لازم

پخت مرحله ایی شیرینی خانگی قیفی

طرز تهیه شیرینی قیفی

روغن را در داخل قابلمه ای آب کرده و می گذاریم داخل یخچال تا سفت و صاف شود، بعد همراه با شکر با دور تند هم می زنیم تا سفید رنگ شود وانیل را اضافه کرده باز حدود یک دقیقه کامل هم می زنیم.

آرد را الک کرده به مواد اضافه می کنیم و به آرومی هم می زنیم.

در آخر روغن مایع را اضافه می کنیم. خمیر را به چهار قسمت تقسیم می کنیم به یکی پودر کاکائو می زنیم به یک قسمت دیگه زعفران رو با کمی آب حل کرده اضافه می کنیم و به دیگری هم کمی رنگ لبو اضافه کرده و آخری را هم سفید نگه می داریم.

در ادامه طرز تهیه شیرینی قیفی، یک قسمت را داخل قیف ریخته بقیه را تو یخچال می گذاریم.

داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را با کمی فاصله از قیف رد می کنیم و در فر از پیش گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

تا خنک شدن شیرینی ها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.

بقیه مواد داخل یخچال را به همین ترتیب درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

دستورتهیه شیرینی خانگی قیفی

مواد لازم برای تهیه شیرینی قیفی ماستی

  • آرد قنادی : دو کیلو
  • روغن قنادی : 1100 گرم
  • خاک قند : 470 گرم
  • ماست پر چرب : 200 گرم
  • روغن مایع : 150 گرم
  • وانیل : یک قاشق چای خوری
  • پسته، تخم خرفه، کنجد برای تزیین : به میزان دلخواه

تهیه شیرینی خانگی خوش طعم و رنگ قیفی

طرز تهیه

برای طرز تهیه شیرینی قیفی در ابتدا روغن جامد و آرد را با هم داخل همزن می ریزیم و بانده کند را روشن می کنیم خوب هم بزنه تا کاملا پوک و سفید شود و هیچ نا صافی نداشته باشد.

در این مدت در ظرفی دیگر ماست و خاک قند و وانیل را با همزن دستی کاملا مخلوط می کنیم و به مواد داخل همزن اضافه می کنیم چند دور که هم خورد روغن مایع را اضافه می کنیم دستگاه را خاموش کرده و از خمیر مون داخل قیف با ماسوره ساده یا آچاری می ریزیم و دوباره دستگاه را روشن می کنیم که خمیرمان سفت نشود.

داخل سینی کاغذ می اندازیم و با فاصله قیف می زنیم تمام که شد به سلیقه خود می تونیم روی شیرینی ها را با کنجد یا تخم خرفه و یا پسته تزیین کنیم و بعد داخل فر با درجه حرارت 170 قرار می دهیم به مدت حدودی 20 دقیقه درجه فر ها فرق دارند حواسمان باشد نسوزد.

بعد از این که پخت و خنک شد می توانیم با شکلات تزیینش کنید.

شیرینی های قیفی خوشمزه ما آماده است و از خوردن آن ها با چای لذت ببرید.

نکات مهم

  1. برای طرز تهیه شیرینی قیفی روغن حتما باید جامد قنادی باشد پس از کره استفاده نکنید.
  2. ماست پر چرب بهترین گزینه برای این نوع شیرینی است.
  3. ماندگاری این شیرینی بالاست به شرطی که در جای خشک و خنک نگه داری شود.
  4. اگر قبل از پخت کنجد، پسته و خرفه نریختید بعد از پخت حتما با شکلات رو کاری کنید.
  5. برای رنگش می توانید از زعفران یا پودر کاکائو استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی قیفی خوش طعم

  امیدواریم در این بخش از مطلب شیرینی پزی آرگا شما را به خویی با طریقه پخت شیرینی قیفی آشنا کرده باشیم. همچنین می توانید روش تهیه شیرینی فوری و شیرینی گردویی را نیز در آرگا بینید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان