سوپ مارچوبه، سوپی خوش طعم با ارزش غذایی بالا می باشد که همچنین در دسته ی پیش غذاها نیز محسوب می شود، این سوپ عالی و بینظیر را در صورت تمایل می توانید برای میان وعده ای دلچسب در منزل به آسانی تهیه کرده و همراه خانواده و دوستان خود میل کنید.
سوپ ها دارای تنوع بسیاری هستند که سوپ سبزیجات از جمله ی آنها شمرده می گردد؛ یکی از سوپ های خوش طعم از زیر مجموعه ی سوپ سبزیجات و سوپ رژیمی، سوپ مارچوبه است که واقعا طعم منحصر به فرد و ایده آلی دارد. با توجه به اینکه این سوپ از گیاه پر خاصیت و پرکاربرد مارچوبه تهیه می شود, همین خاصیت و طعم ناب را در خود حفظ کرده است. اگر شما نیز از کدبانوهایی می باشید که علاقه مند به سلامتی عزیزان خود هستید آموزش طرز تهیه سوپ مارچوبه را در این مطلب آشپزی دنبال کنید.
مواد مورد نیاز
- 6 پیمانه آب مرغ
- 2 پیمانه برنج پخته
- 1 پیمانه پیاز ریز شده
- 1/2 پیمانه قارچ
- 1/2 پیمانه جعفری ریز شده
- 450 گرم مارچوبه
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق مراخوری نشاسته ذرت
- 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل
- 1/2 قاشق مرباخوری پودر آویشن
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه سوپ مارچوبه با طعمی نو
در اولین مرحله مارچوبه ها را بشویید و سپس پوست کلفت آن را جدا کنید و به قسمتهای کوچک به اندازه یک سانتی متر تقسیم نموده و برش بزنید.
در دومین مرحله پیازهای ریز شده را درون یک قابلمه بریزید و برای 4 دقیقه بر روی حرارت ملایم به خوبی تفت بدهید. قارچ ها را نیز به آن افزوده و هر دو را با یکدیگر تفت بدهید.
مارچوبه، ادویه ها و عصاره مرغ را نیز افزوده و در قابلمه را بر روی آن قرار داده و زمان دهید تا سوپ مارچوبه بجوشد.
بعد از جوشیدن سوپ، شعله ی زیر قابلمه را کم نمایید و زمان دهید تا برای نیم ساعت سوپ پخته شود.
پس از نیم ساعت برنج را شسته و داخل قابلمه بریزید، نشاسته ذرت را درون 3/4 آب بیافزایید و خوب بهم بزنید تا ترکیب شده و یکنواخت گردد. این ترکیب را نیز به سوپ اضافه کنید و دوباره بهم بزنید.
در طول جوش خوردن تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد، مرتب آنرا بهم بزنید.
سوپ شما آماده است.
چند نکته طلایی در تهیه سوپ مارچوبه
در صورتی که می خواهید دانه های برنج درون سوپ شما به شکل سالم دیده نشود، می توانید ابتدا مارچوبه ها را از داخل سوپ بیرون بیاورید و سپس سوپ را درون غذاساز بریزید تا ترکیب یکنواختی شبیه پوره به دست بیاید, دوباره قطعه های مارچوبه را به آن اضافه کنید.
همچنین می توانید به روش دیگری این مرحله را انجام دهید، اینکه سوپ را درون غذاساز بریزید تا ترکیبی پوره ای و یکنواخت به دست بیاید، در آخر آن را با استفاده از تعدادی ساقه مارچوبه مزین نمایید.
در صورت علاقه مند بودن به تهیه یک سوپ شل و آبکی به افزودن برنج به سوپ به منظور ایجاد لعاب بسنده کنید و دیگر از نشاسته ذرت استفاده نکنید.
سوپ مارچوبه از انواع سوپ محسوب می شود که می توانید آنرا به عنوان پیش غذا و یا میان وعده نوش جان کنید.
همچنین با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان می توانید آن را در وعده ی افطاری نیز مورد استفاده قرار دهید.
برخی خواص مارچوبه
- مناسب برای بیماری دیابت
- مسکن افسردگی
- مناسب جهت کمک به باروری و دوران حاملگی
- تقویت سیستم گوارشی و روند هضم غذا
- مداوای عفونتهای مجاری ادراری
- دارای خاصیت ضد سرطان
- تنظیم میزان کلسترول خون
- سم زدا بودن برای پوست
- موجب بیشتر شدن رشد مو
- کاستن از میزان رریزش مو
- از بین برنده لکه های پوستی
در این مطلب به آموزش طرز تهیه سوپ مارچوبه یکی از سوپ های لعاب دار و خوش طعم، البته مقوی پرداختیم، این سوپ لذی را می توانید به عنوان یک پیش غذای بینظیر در مراسم ها و مهمانی های خود جهت پذیرایی انتخاب و به کار ببرید، در نهایت از همراهی شما کدبانوهای عزیز قدردانیم.