به گزارش مهر ، اما یافتهها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکملهای ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط است.
به گفته محققان، از ابتدای بروز پاندمی کووید 19، استفاده از مکملهای غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.
مکملهای غذایی میتوانند به حمایت از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکملهای خاص ممکن است با خطر کمتر ابتلاء به کووید 19 مرتبط باشند مشخص نیست.
از اینرو محققان اطلاعات ارائه شده توسط 372,720 مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکملهای غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال 2020 در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همچنین نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.
بیشتربخوانید:
محققان مشاهده کردند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا 3، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید 19 همراه بود: به ترتیب 14٪، 12٪، 13٪ و 9٪.
چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.
همچنین هنگامی که محققان به طور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا 3، مولتی ویتامینها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.
بیشتربخوانید: