ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی فوق العاده خوشمزه

سوپ زرشک یکی از پیش غذاهای عالی است که با مواد مختلفی مانند زرشک، مرغ و &#۸۲۳۰; تهیه می شود. لطفاً با طرز تهیه سوپ زرشک ما را همراهی بفرمایید.

طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی فوق العاده خوشمزه
سوپ زرشک به خاطر طعم ترش آن بسیار مورد توجه است. وجود زرشک از مواردی است که به این پیش غذا بو و طعم تازه ای بخشیده است، در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ زرشک را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

این سوپ نیز مانند بسیاری از پیش غذاها از جمله آش بوشهری، آش سماق تویسرکان، آش لبو اراک و … بومی می باشد. وجود چنین دستور پخت های متفاوتی طعم مناسب و مطلوبی را در انواع پیش غذا به وجود می آورد.

مواد لازم

  • جعفری خرد شده: 150 گرم
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری
  • زرشک: 200 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: 100 گرم
  • قارچ خرد شده: 100 گرم
  • آرد گندم: 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو: 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • سیب زمینی: 80 گرم
مواد لازم برای طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی با طعم ایده آل

دستور پخت سوپ زرشک به دلیل سادگی در تمامی آشپزخانه ها قابل اجراست. این سوپ یک سوپ پر ملات است و خواص زرشک را نیز درخود دارا می باشد.
برای شروع پخت سوپ زرشک, ابتدا تابه یا ظرف مناسبی بردارید. روغن مایع را در آن بریزید. پیازها را به شکل نگینی یا حتی خلالی خرد و داخل تابه بریزید. البته بهتر است قبل از ریختن پیاز، روغن و تابه گرم شده باشند. پیازها را داخل روغن تفت دهید.
تفت دادن پیاز
در ادامه سینه مرغی که به تکه های مناسب تقسیم شده را به پیاز اضافه و مواد را با هم تفت دهید. تفت دادن در این مرحله در طعم نهایی سوپ بسیار حائز اهمیت می باشد.
تفت دادن مرغ و پیاز
وجود چنین طعمی در سوپ، یعنی شما وقت و دقت لازم را برای تهیه سوپ صرف کرده اید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ زرشک, آرد را نیز به مرغ و پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
بهتر است برای اضافه کردن آب به سوپ، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.
اضافه کردن آب مرغ به سوپ این کار به طعم مطلوب غذا کمک می کند. هویج و سیب زمینی را برای طبخ راحت تر به صورت نگینی خرد کنید.
اضافه کردن هویج
حالا به مدت 2 ساعت اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد. بعد از گذشت 2 ساعت قارچ، نیمی از زرشک، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و بعد از جا افتادن سوپ، جعفری خرد شده و آبلیمو را به سایر مواد داخل تابه یا قابلمه اضافه کنید. بعد از پخته شدن سوپ، برای تزیین از نصف دیگر زرشک استفاده کنید.
زرشک شفاف

تزیین سوپ زرشکآموزش تهیه سوپ زرشک مجلسی

علاوه بر روشی که در بالا با آن آشنا شدید می توانید با روش دیگری نیز سوپ زرشک را تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به روشی ساده و آسان آموزش خواهیم داد تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • رشته ورمیشل: یک دوم لیوان دسته دار فرانسوی
  • فیله مرغ : دویست و پنجاه گردم
  • پیاز : یک عدد
  • زرشک : دویست گرم
  • هویج : دو عدد متوسط
  • پیاز : یک عدد
  • سیب زمینی : یک عدد متوسط
  • جعفری ساطوری شده : صد و پنجاه گرم
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ خوری
  • روغن : به میزان لازم
  • قارچ خرد شده : صد گرم
  • آب لیمو : سه قاشق سوپ خوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

مراحل تهیه سوپ زرشک

دستور تهیه :

ابتدا پیاز و مرغ را به شکل نگینی خرد نمایید سپس پیاز ها را به همراه روغن سرخ کرده و بعد به آن مرغ بیفزایید و تفت دهید.

حالا زردچوبه، نمک و فلفل را به آن افزوده و بعد به قابلمه سیب زمینی و هویج اضافه کرده شروع به تفت دادن کنید تا مقداری سرخ شوند.

در مرحله بعدی از طرز تهیه سوپ زرشک به مواد رب گوجه فرنگی افزوده و بعد مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت به مدت دو ساعت پخته شود.

در مرحله پایانی در پانزده دقیقه آخر ورمیشل را همراه با قارچ و صد گرم زرشک به مواد افزوده و بعد از جا افتادن مواد به آن مابقی زرشک، جعفری و آب لیمو بیفزایید و نوش جان کنید.

دستور تهیه سوپ زرشک

نکات تکمیلی :

1. اگر تمایل به استفاده از جو در تهیه سوپ زرشک دارید به دلیل اینکه جو نسبت به ورمیشل برای پخت نیاز به زمان زیادی دارد باید آن را در همان مراحل ابتدایی به مواد بیفزایید.

2. در صورت تهیه سوپ زرشک با جو به منظور لعاب بیشتر دو قاشق غذا خوری آرد را با مقدار کمی آب حل کرده و در مرحله دوم به مواد بیفزایید.

در پایان امیدواریم دستور تهیه سوپ زرشک تبریزی مورد لطف و عنایت شما بزرگواران قرار گرفته باشد و طعم این سوپ خوشمزه را دوست داشته باشید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک انواع آش و سوپ از سایر مطالب مرتبط در سایت آرگا نیز دیدن فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان