سالاد سزار از انواع سالادهای معروف و مجلسی ایتالیایی است که دارای طعم و مزه بی نظیری می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه سالاد سزار با دستور اصلی از کاهو و نان سیر و فیله مرغ و پنیر پارمسان استفاده می شود، همچنین این سالاد خوشمزه به همراه سس سزار سرو می شود.
سالاد ماکارونی، سالاد سزار و سالاد فصل از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که شما می توانید این سالادها را برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سزار
- سیر : سه حبه
- آبلیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل : دو قاشق چایخوری
- سس مایونز : 1 پیمانه
- روغن زیتون : 1/2 پیمانه
- پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه
- فلفل سیاه و نمک : 1/4 قاشق چایخوری
- سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری
- تمبر هندی : 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار
- کاهو : به مقدار لازم
- نان تست بدون گلوتن : دو تا سه عدد
- فیله مرغ : دو عدد
- پنیر پارمزان : 1/4 پیمانه
طرز تهیه سس سزار
برای تهیه سس سزار ابتدا سیر و سس خردل و نمک و آبلیمو را درون مخلوط کن بریزید و با دور متوسط مخلوط کن این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا به صورت یکدست درآیند سپس سس مایونز و فلفل سیاه را به مخلوط مواد سس بیفزایید و مواد را هم بزنید.
در مرحله بعدی دستور تهیه سس سزار سرکه سفید و تمبر هندی و پنیر پارمزان را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کن را روی درجه کم قرار دهید و روغن زیتون را به صورت آرام آرام به مخلوط مواد بیفزایید و بعد از اینکه روغن زیتون را درون مواد سس ریختید به مدت دو دقیقه دیگر نیز مواد را هم بزنید و سس آماده شده را درون یخچال قرار دهید.
دستور تهیه سالاد سزار خوشمزه و خوش طعم
برای طرز تهیه سالاد سزار قسمت های سالم و تازه کاهو را جدا کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه درون آب نمک خیس نمایید سپس کاهو را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا کاهو خشک شود.
فیله مرغ را به همراه پیاز داغ و ادویه و مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و آبپز کنید در صورت تمایل می توانید فیله مرغ را درون مقداری روغن سرخ نمایید.
همچنین می توانید سینه مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار دهید و مقداری بکوبید تا قطر آن به 1.5 سانت برسد سپس سینی فر را به کمک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و فلیه ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آن ها مقداری نمک و فلفل بریزید سپس سینی فر را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید.
در این مرحله از طرز تهیه سالاد سزار نان های تست را به صورت مربعی خرد نمایید سپس در کف تابه ای مناسب مقداری سیر رنده شده و پودر سیر و روغن زیتون بریزید و بعد از گرم شدن تابه نان های تست را درون آن ریخته و به مدت 1 تا 2 دقیقه آن ها را تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد سزار کاهو را در اندازه دلخواه تان خرد کنید.
فیله های مرغ را نیز خرد نمایید در صورت تمایل می توانید فلیه مرغ را ریش ریش کنید سپس کاهوی خرد شده را درون ظرفی مناسب بریزید و سینه مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را نیز روی کاهو ریخته و سس سزار را از یخچال بیرون آورید و روی مخلوط کاهو و فیله مرغ بریزید سپس نان های تست برشته شده را روی مواد سالاد بچینید و در انتها نیز پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را میل کنید.
دستور پخت سالاد سزار با میگو
سالاد سزار همچون سالاد الویه با مرغ از جمله سالاد های خوشمزه و پر طرفدار است که دارای شهرتی جهانی بوده و اصالتی ایتالیایی دارد؛ این نوع سالاد به روشهای مختلفی با مرغ، ماهی و میگو درست می شود و یک نوع غذای تابستانی مغذی برای گروه های سنی مختلف و نیز برای افرادی که کلسترول خون بالایی دارند، می باشد. حال در صورتی که علاقمند به طرز تهیه سالاد سزار با میگو در منزل و تجربه طعمی متفاوت و بی نظیر از این سالاد لذیذ هستید، پیشنهاد می کنیم در ادامه همراه ما شوید.
مواد لازم
- ماهی آنچوی/ 3 عدد
- میگو/ 500 گرم
- سیر کوچک/ یک حبه
- آب لیمو/ 3 قاشق غذا خوری
- لیمو برای تزیین / 4 برش
- خردل/ 2 قاشق چای خوری
- روغن زیتون/ 2 قاشق غذا خوری
- پنیر/ نصف فنجان
- فلفل/ نصف قاشق چای خوری
- برگ وسط کاهو/ 8 فنجان
- پنیر/ نصف فنجان
- نان کروتان/ یک فنجان
- فلفل/ نصف قاشق چای خوری
روش تهیه سس سزار با میگو
در ابتدا برای تهیه سس سالاد؛ آب لیمو و ماهی آنچوی را به همراه سیر در غذاساز بریزید تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شده و ترکیب نرمی بدست آید و در حین روشن بودن دستگاه روغن را نیز اضافه کنید تا مواد دارای بافتی خامه ای شوند، سپس یک چهارم فنجان پنیر آسیاگو و فلفل را افزوده و دوباره خوب هم بزنید.
در مرحله بعدی برای طرز تهیه سالاد، میگو ها، کاهو و نان های کروتان را در داخل کاسه ای بریزید و بعد سس را اضافه کنید و همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید، اکنون این مخلوط را در چهار بشقاب جداگانه بریزید، سپس روی مواد را با یک چهارم فنجان پنیر باقیمانده پوشانده و بعد روی آن را نیز با برش های لیمو تزیین کنید.
نکته : در صورت آماده سازی سریع این سالاد نیز می توانید سس را از قبل تهیه کرده و در ظرف شیشه ای درب دار بریزید؛ این سس را تا 3 روز می توان در یخچال نگهداری کرد و در هنگام تهیه سالاد، لازم است درست قبل از مخلوط کردن آن با سالاد، ظرف سس را محکم تکان دهید و سپس استفاده کنید.
نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل در سالاد سزار
- توجه داشته باشید که برای تهیه سالاد سزار بهتر است قسمت های خیلی سبز و پلاسیده کاهو را جدا کنید زیرا این قسمت ها آب زیادی را به خود جذب می کنند.
- به جای سرکه سفید و تمبر هندی بهتر است در طرز تهیه سالاد سزار از سس خارجی ورستر شایر استفاده کنید که این سس به ندرت در خانه ها یافت می شود و طعم بی نظیری به سالاد می دهد. در صورت تمایل می توانید این سس خارجی را از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.
- روغن زیتون را باید به صورت باریکه و با سرعت ثابتی به مواد سس بیفزایید و اگر با روش ذکر شده روغن زیتون را به سس سزار اضافه نکنید با مواد دیگر مخلوط نمی شود و به صورت قطره قطره روی سس جمع می شود.
- پنیر پارمزان از انواع پنیرهای چرب است و اگر شما تمایل دارید سالاد سزار کالری کمتری داشته باشید بهتر است از یک قاشق چایخوری پنیر پارمزان در تهیه این سالاد استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر سالاد سزار در دستور تهیه آن از زیتون سیاه بدون هسته و خرد شده و چند برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- به جای استفاده از پنیر پامزان می توانید در دستور تهیه سالاد سزار از پنیر هالومی یا همان پنیر کبابی استفاده نمایید.
- سالاد سزار از انواع سالادهای خوشمزه برای افراد گیاهخوار است و اگر شما تمایلی به خوردن فیله مرغ ندارید می توانید آن را از دستور تهیه سالاد حذف کنید.
- توجه داشته باشید که کاهو برای سالاد سزار نباید خیلی ریز شود و بهتر است برای تهیه این سالاد از کاهو پیچ استفاده کنید.
در این مطلب با طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و خوش طعم و نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سالاد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.