ماهان شبکه ایرانیان

خواص غوره از دیدگاه طب سنتی

غوره طبیعت سرد و خشک داشته، قابض است یعنی باعث یبوست می‌شود. بنابراین مخصوصا برای کسانی که اسهال‌های خونی ناشی از حرارت و گرمازدگی دارند، مفید است.

خواص غوره از دیدگاه طب سنتی

دکتر سـید مهدی میرغضنفری؛ رئیس هیأت موسس انجمن تحقیقات طب سنتی ایران، عضو هیات علمی ومدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش                                                                      

 

غوره طبیعت سرد و خشک داشته، قابض است یعنی باعث یبوست می‌شود. بنابراین مخصوصا برای کسانی که اسهال‌های خونی ناشی از حرارت و گرمازدگی دارند، مفید است. این گونه اسهال‌ها در فصول گرم و تابستانی و در گرمازدگی زیاد دیده می‌شوند و همچنین در کسانی که غلبه حرارت و صفرا، جوش و خارش پوستی و یا تشنگی‌های بیش از حد یا کنترل ناپذیر (که می‌‌‌تواند ناشی از کبد گرم باشد) دارند. برای مصرف، شخص می‌‌تواند غوره را با مقداری پودر نبات یا شکر مخلوط کرده تا ترشی و سردی زیاد آن وی را اذیت نکند.

این برای افرادی است که مزاج گرم در حد متعادل دارند و نه بسیار گرم که دسته دوم می‌‌توانند غوره یا آب آن را به تنهایی میل کنند. آبغوره برای انواع چربی‌های خون،  قند بالای خون، غلظت خون و رژیم ها‌‌ی لاغری علی ‌الخصوص برای مزاج‌های گرم و تر بسیار مفید است. آش آبغوره، خورشت کدو سبز یا خورشت سبزی (سرخ نشده) با غوره و امثالهم، غذاهای مفید رژیمی برای افراد فوق‌الذکر و نیز برای اکثر انسان‌ها مخصوصا در فصول گرم می‌‌باشند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان