سالاد ماکارونی را هم می توان به عنوان غذای اصلی تهیه نمود و هم می توان از آن به عنوان دسر و پیش غذا استفاده کرد. در تهیه این سالاد خوش طعم غیر از کالباس می توان از فرآورده های گوشتی مثل مرغ و تن ماهی نیز استفاده کرد. در آموزش های گذشته نحوه پخت سالاد ماکارونی با مرغ، سالاد ماکارونی با کالباس و سالاد ماکارونی قالبی را مشاهده کردید. در ادامه طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- خیار شور: 10 عدد
- تن ماهی: 1 قوطی
- سس مایونز: 2 قاشق غذا خوری
- ذرت نخود فرنگی بخار پز شده: نصفه پیمانه
- ماکارونی فرمی: 1 بسته
- آب لیمو ترش: 1 قاشق غذا خوری
- پیاز: 1 عدد
- جعفری: 2 قاشق غذا خوری
- پودر سیر: به میزان لازم
- نمک: به مقدار مورد نیاز
- فلفل سیاه: به میزان کافی
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی خوشمزه
در ابتدا برای تهیه این غذای محبوب باید در قابلمه ای آب بریزید و تن را داخل آن قرار دهید و روی شعله بگذارید تا بجوشد. 20 دقیقه برای پخته شدن تن ماهی زمان لازم است. پس از اینکه تن آماده شد روغن داخل آن را بیرون بریزید.
در این مرحله باید خیارشور ها را به خوبی شسته و به صورت نگینی ریز کنید. هم چنین پیاز که بهتر است از نوع بنفش باشد، را پوست کنده و آن را خلالی برش بزنید. جعفری را نیز با کارد خرد کنید. سپس نخود فرنگی و ذرت را باید بخار پز کنید. می توانید از کنسرو های آن ها نیز استفاده کنید، این بستگی به سلیقه شخصی شما دارد.
در این قسمت از کار باید ماکارونی ها را بپزید. برای اینکار قابلمه ای مناسب را تهیه کرده و آن را با آب پر کنید. آن را روی شعله قرار دهید تا آب بجوشد. حالا نوبت آن است که ماکارونی ها را در آب جوش بریزید و مقدای نمک، زرد چوبه و روغن به آن اضافه کنید. پس از اینکه ماکارونی ها پخته شد آن را آبکش کرده و بگذارید تا آب آن ها کاملا خارج شود.
برای آماده سازی سس، مایونز را داخل ظرفی ریخته آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. مقداری ادویه و جعری خرد شده را به آن بیافزایید و سس را کاملا هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
در آخرین مرحله از کار، ظرف مناسبی را تهیه کنید و ماکارونی را داخل آن ریخته و تن ماهی را که از قبل خرد کرده اید را به آن اضافه کنید. پیاز، نخود فرنگی، ذرت و خیار شور را به مواد بیافزایید و در نهایت سس را روی آن ها ریخته و مواد را با هم به خوبی ترکیب کنید. طوری که سس به همه قسمت های سالاد آغشته شود.
ظرف سالاد را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و همه ی مواد مزه خود را پس دهد. سالاد شما آماده است. آن را نوش جان بفرمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.