ماهنامه سرآشپز - ایمان دلقندی: حالا که در این دوره، کلم بروکلی خیلی مد شده است، در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ خوشمزه با کلم بروکلی را به شما آمورش می دهیم.
مواد مورد نیاز:- سینه مرغ (نگینی خرد شده): 200 گرم
- سیب زمینی (نگینی خرد شده): 300 گرم
- کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
- قارچ (نگینی خرد شده): 150 گرم
- تره (ساطور خرد شده): 4 شاخه
- گشنیز (ساطوری خرد شده): 8 شاخه
- آرد: 4 قاشق سوپخوری
- عصاره مرغ: 3 عدد
- شیر: نیم لیتر
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- خامه: به میزان لازم
- کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
روش پخت:
1. داخل تابه ای آرد را با کره کمی تفت داده بعد همراه با 4 لیتر آب، سینه مرغ و سیب زمینی روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
2. کلم بروکلی و قارچ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و به مدت 12 ساعت با در بسته بپزید.
3. تره گشنیز و عصاره مرغ را به مواد اضافه کرده و بعد از 20 دق5یقه آن را با دستگاه غذاساز پوره کنید. بعد شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
4. هنگام سرو مقداری خامه را با سوپ مخلوط و نوش جان کنید.