فلفل دلمه ای دارای طعمی متفاوت و همچنین دنیایی متنوع از خواص است که از آن در آشپزی به اشکال و شیوه های گوناگون استفاده می شود. یکی از این روشها کاربرد آن در سوپ می باشد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم.
فلفل دلمه ای همانطور که گفته شد دارای خواص ارزشمند زیادی می باشد. از جمله ی فواید آن می توان به دارا بودن ویتامین c، باز کردن اشتها، درمان سرماخوردگی و … اشاره داشت. بهره مندی از این همه فواید تنها با طبخ یک سوپ خوشمزه و فوق العاده میسر می باشد. این سوپ همانند سوپ گوجه و دیگر سوپ ها به عنوان یک پیش غذا در وعده ی اصلی سبک و یا پیش غذا قابل میل شدن است.
مواد لازم
- فلفل سبز چیلی 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز بدون دانه و ریز شده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر کوبیده و نرم شده 2 حبه
- عصاره سبزی 600 لیتر
- ریحان بازل ریز شده 2 قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی از صافی گذشته 300 میلی لیتر
- مقداری برگ تازه ریحان بازل برای تزیین سوپ
طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای
در اولین مرحله برای شروع یک قابلمه نسبتا بزرگ را انتخاب کنید. پیاز را خرد کنید. همچنین فلفل سبز چیلی را خرد نمایید.
پیازهای خرد شده، فلفل سبز ریز شده، به همراه سیر له گردیده و فلفل دلمه ای خرد شده را درون این قابلمه ریخته و پس از آن گوجه فرنگی هایی را که له نموده و تمیز کرده اید را به داخل مواد قابلمه بیفزایید.
در نهایت هم عصاره سبزی ها را افزوده و به هم بزنید تا بجوشند و پخته شوند.
شعله ی زیر قابلمه را کم کنید. برای پخته شدن این مواد، زمانی حدودا بیست دقیقه نیاز است. توجه داشته باشید که فلفل دلمه ای لازم است حسابی نرم گردند و بعد آنها را از آب بکشید(مواد و آب را از یکدیگر تفکیک کرده و هر یک از آنها را در گوشه ای بگذارید).
در این مرحله مواد را درون یک مخلوط کن ریخته و زمان دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست بیاید. (در صورت تمایل و در دسترس نبودن مخلوط کن می توانید به کمک یک قاشق مواد را کوبیده، له کرده و از صافی بگذرانید.
سپس قابلمه ای دیگر انتخاب کنید. مخلوط به دست آمده را با آب مواد داخل این قابلمه ریخته و سپس ریحان بازل را نیز بیفزایید.
برای زمانی کوتاه و با حرارتی ملایم مواد داخل قابلمه را با حرارت دادن گرم کنید. پس از طی شدن این مرحله سوپ فلفل دلمه ای خوشمزه ی شما آماده است که می توانید آن را با برگ های جوان و تازه ریحان مزین نمایید.
نکات طلایی پخت سوپ فلفل دلمه ای
- این سوپ رژیمی لذیذ و مقوی را می توانید برای وعده های مختلف شام، افطاری و حتی به عنوان پیش غذا میل کنید.
- این سوپ خوشمزه و در عین حال مقوی را می توانید برای درمان سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار دهید.
- روش پخت سوپ فلفل دلمه ای آسان و کم هزینه و قابل تهیه در زمانی کم است.
- برای مقوی تر شدن این سوپ می توانید از آب مرغ و یا عصاره ی گوشت مرغ نیز بهره ببرید.
- برخی در این سوپ علاوه بر این ترکیبات موادی همچون شیر، پیازچه، گشنیز و عدس نیز می افزایند. به این صورت که تمامی مواد را با یکدیگر خرد کرده و درون مخلوط کن می ریزند تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. حاصل کار پس از کمی جوشیدن با حرارت ملایم سوپ فلفل دلمه ای خوشمزه ای می شود.
- بر خلاف تصور شما رزماری گیاهی است که به راحتی قابل تهیه و خریداری است. می توانید گلدانی از آن را از گل فروشی ها خریداری و برای مصارف آشپزی خود مورد استفاده قرار دهید.
از اینکه تا انتهای این مطلب آموزشی آشپزی همراه آرگا بودید، بی نهایت متشکریم. با توجه به این موضوع که سوپ ها جایگاه مهمی در برنامه غذایی و همچنین سلامتی بدن دارند. آرگا تصمیم به آموزش طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای خوشمزه گرفت و شما نیز همراهی نمودید. برای آشنایی با دستور پخت انواع آش و سوپ بر روی لینک کلیک کنید.