ماهان شبکه ایرانیان

خواص ماکادمیا و فایده های جالب این نوع فندق

در این مطلب شما را با خواص ماکادمیا و نحوه خوردن آن آشنا می کنیم و همچنین اطلاعاتی درباره این فندوق استرالیایی و نحوه پیدایش آن برایتان مطرح خواهیم کرد. تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

خواص ماکادمیا و فایده های جالب این نوع فندق

ماکادمیا یک نوع فندق می باشد که مربوط به استرالیا است و از درختی با همین نام به دست می آید. این فندق از محبوب ترین و گران ترین آجیل هایی می باشد که شما می تواند در استرالیا و آمریکا می آن را پیدا کنید. خواص ماکادمیا بسیار زیاد می باشد که در ادامه تمامی آن چه که باید درباره آن بدانید را برایتان بیان خواهیم کرد.

خواص ماکادمیا

خواص ماکادمیا

ماکادمیا یکی از فندق هایی می باشد که بیش تر در استرالیا یافت می شود و برای بدن بسیار مفید است و می توانید از آن برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده کنید. این آجیل بسیار گران است زیرا هر درخت برای رسیدن به سن باروری 7 الی 10 سال زمان نیاز دارد. ماکادمیا را می توانید در دو نوع پوست صاف و پوست سفت از فروشگاه ها تهیه کنید که هر دوی آن ها برای سلامتی اهمیت بسیار زیادی دارند.

کاهش کلسترول بد خون

کاهش کلسترول بد خون با روش های بسیار زیادی امکان پذیر می باشد ولی شما می توانید با استفاده از این آجیل به صورت روزانه کلسترول خون خود را کنترل کنید زیرا این آجیل دارای چربی های سالمی می باشد و تری گلیسیرید خون را به شدت کاهش می دهد و همچنین می تواند از بروز سکته های قلبی و مغزی نیز پیشگیری کند.

پیشگیری و کاهش سرطان

سرطان یکی از بیماری های مهلکی می باشد که علل بسیار زیادی در ایجاد آن نقش دارند. ماکادمیا یکی از آجیل هایی می باشد که با دارا بودن آنتی اکسیدان های بسیار زیاد و فلاونوئید ها می تواند رادیکال های آزاد را در بدن کاهش داده و با محافظت از سلول ها از بروز سرطان پیشگیری کند.

ماکادمیا و لاغری

ماکادمیا و لاغری

شاید برایتان جالب باشد بدانید که این فندق استرالیایی می تواند به لاغری کمک کند. همانطور که گفته شد آجیل ها دارای چربی های سالمی می باشند که با کلاهش اشتها از پرخوری پیشگیری می کنند و به مرور باعث کاهش وزن می شود. از علل های دیگری که این فندق باعث لاغری می شود می توان به پالمیتولئیک اسید موجود در آن اشاره کرد که این ماده با افزایش متابولیسم سلول های بدن می تواند تاثیرات بسیار زیادی بر کاهش وزن داشته باشد. در نظر داشته باشید که علاوه بر موارد گفته شده فیبر موجود در این فندق ایتالیایی باعث سم زدایی بدن و پاکسازی روده ها نیز می شود.

بهبود هضم غذا

اگر مشکل هضم غذا دارید پیشنهاد می دهیم از این فندق استفاده کنید. این فندق ایتالیایی دارای فیبر بسیار زیادی می باشد و می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و مقداری مس نیز در آن وجود دارد که برای آنزیم های گوارشی مفید است و می تواند کار آن ها را بهبود بخشد.

پیشگیری از پوکی استخوان

در نظر داشته باشید که ماکادمیا دارای خواص بسیار زیادی بر استخوان ها می باشد زیرا دارای مقادیر بسیار زیادی از فسفر، منگنز و منیزیم می باشد از این رو می تواند از پوکی استخوان ها پیشگیری کرده و به تقویت آنها کمک کند.

فواید فندق ایتالیایی برای بدن

کاهش بیماری های مغزی

ویتامین ها و مواد معدنی که در ماکادمیا وجود دارد برای بسیاری از سلول های بدن به خصوص انتقال دهنده های عصبی مفید است و می تواند به آن ها کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشند. در واقع مواد موجود در این فندق باعث بهبود عملکرد سلول های مغزی شده و از بروز بیماری های مغزی پیشگیری می کند. در واقع میزان امگا 9 که در این فندق ها وجود دارد از اختلالات حافظه مانند دمانس و سایر بیماری های مربوط به خلق و خو پیشگیری می کند.

کاهش التهاب

شاید جالب باشد بدانید که خوردن این آجیل استرالیایی به شما کمک می کند تا التهابات درونی بدن خود را کاهش دهید که این خاصیت آن به دلیل وجود امگا 6 در آن است. در واقع این فندق با کاهش میزان التهابات بدن از بروز انواع سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

درمان آرتریت

آرتریت روماتوئید یکی از بیماری های مهلک می باشد که به سختی درمان و کنترل می شود. شما می توانید با مصرف روزانه ماکادمیا میزان ابتلا به این بیماری را کاهش دهید.

خواص ماکادمیا

کاهش قند خون

ماکادمیا با وجود داشتن خاصیت ضد التهابی و شاخص گلیسمی پایین می تواند به شما کمک کند تا از دیابت نوع دو در امان باشید و همچنین افرادی که دیابت دارند نیز می توانند برای کاهش میزان قند خون خود از ماکادمیا استفاده کنند.

درمان آنمی

کم خونی یکی از بیماری های ارثی می باشد و ممکن است عوامل بسیار زیادی در ایجاد آن ها نقش داشته باشند. مقادیر بسیار بالای آهن و مسی که در ماکادمیا وجود دارد می تواند برای درمان کم خونی مناسب باشد.

تامین انرژی

از دیگر خواص ماکادمیا این است که می تواند انرژی مورد نیاز ورزشکاران را تهیه کند. در واقع این فندق استرالیایی دارای چربی های سالم و کربوهیدرات هایی می باشد که برای تامین انرژی مورد نیاز ورزشکاران مفید است.

کاهش بیماری های چشمی

اگر روزانه دو یا سه عدد ماکادمیا استفاده کنید می توانید میزان ابتلا به بیماری های چشمی را به شدت کاهش دهید. ویتامین هایی که در این فندق وجود دارند به سلامت چشم ها کمک می کند و میزان ابتلا به آب مروارید که یکی از اصلی ترین مشکلات چشمی می باشد را به شدت کاهش می دهند.

فواید ماکادمیا برای بیماران سلیاکی

بیماری سلیاک

بیمارانی که مبتلا به بیماری سلیاک می باشند نمی توانند از گلوتن استفاده کنند و زمانی که مواد گلوتن دار استفاده می کنند بدنشان واکنش های بدی نشان می دهد. ماکادمیا یکی از آجیل هایی می باشد که گلوتن ندارد و افرادی که سلیاک دارند می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.

جوان شدن پوست

یکی از خواص ماکادمیا این است که می تواند به جوان تر شدن پوست صورت کمک کند. این فندق دارای اسید های چرب ضروری است و با آبرسانی مناسب به پوست می تواند چین و چروک هایی که در اثر افزایش سن و یا سبک زندگی ایجاد شده اند را به طور کامل از بین ببرد.

رشد بهتر مو ها از دیگر خواص ماکادمیا

ماکادمیا یکی از آجیل هایی می باشد که دارای فواید بسیار زیادی است و علاوه بر این که می تواند به کاهش بیماری ها کمک کند باعث بهتر شدن رشد مو ها نیز می شود. بنابراین اگر دچار ریزش مو هستید و یا دوست دارید مو هایتان رشد بیش تری داشته باشد می توانید از ماکادمیا استفاده کنید.

بهبود وضعیت ناخن ها

امروزه بسیاری از افراد به ناخن های خود اهمیت می دهند و دوست دارند ناخن هایی سالم و زیبا داشته باشند. ماکادمیا با داشتن کلسیم بسیار زیاد می تواند به رشد و تقویت ناخن ها کمک کند.

فندق ایتالیایی برای تقویت مو و ناخن

عوارض ماکادمیا

دانستن عوارض فندق استرالیایی به شما کمک می کند تا در خوردن آن محتاط باشید بنابراین در ادامه شما را با عوارض جانبی این آجیل خوشمزه و گران قیمت آشنا می کنیم.

افراد باردار و شیرده

افرادی که باردار هستند و یا به نوزاد خود شیر می دهند بهتر است از این آجیل استفاده نکنند زیرا تاثیرات این فندق بر روی جنین و نوزاد مشخص نمی باشد و ممکن است مشکلات بسیار زیادی برای مادر و جنین ایجاد کند.

بیماران کلیوی

افرادی که دچار بیماران کلیوی می باشند بهتر است در خوردن این آجیل زیاده روی نکنند زیرا فسفر موجود در این فندق می تواند مشکلاتی را برای این افراد ایجاد کند و گاها آن ها را راهی بیمارستان خواهد کرد.

بروز واکنش های آلرژیک

اگر به مغز ها و آجیل های دیگر آلرژی دارید بهتر است از این فندق نیز استفاده نکنید زیرا ممکن است بدنتان دچار واکنش های شدید آلرژیکی شود و مشکلات بسیاری برایتان ایجاد کند.

بیرون روی

از دیگر مشکلاتی که خوردن این فندق برایتان ایجاد می کند نفخ شدید و بیرون روی می باشد. البته این مشکل بیش تر برای افرادی ایجاد می شود که در خوردن آجیل زیاده روی می کنند و نمی توانند جلوی خود را بگیرند.

عوارض ماکادمیا

اطلاعاتی درباره فندق استرالیایی

این فندق یکی از اصلی ترین آجیل های استرالیا می باشد که یک شیمیدان استرالیایی آن را شناسایی کرد و به همین دلیل نام او را بر روی این آجیل گذاشتند. ماکادمیا دارای مقادیر بسیار زیادی از اکسیدان ها،فلانوئیند ها، ویتامین A ، تیامین، ویتامین B6، فولات، آهن، منگنز، مس، منیزیم، کلسیم، فسفر، اسید های چرب امگا 6 و امگا 9، پروتئین و فیبر می باشد. این مواد برای سلامتی بدن بسیار ضروری می باشند و شما با مصرف روزانه از آن می توانید از خواص ماکادمیا بهره مند شوید. درخت این نوع فندق در نزدیکی رودخانه ها رشد می کند و به باران و آب فراوانی برای رشد نیاز دارد. پوسته این فندوق سبز رنگ است که با کندن آن به یک بخش زرد رنگ سفت خواهید رسید و بعد از این که آن را شکستید به فندق ماکادمیا می رسید و می توانید آن را بخورید.

نحوه خوردن آجیل ماکادمیا

شما می توانید ماکادمیا را از آجیل فروشی تهیه کنید. این آجیل به صورت خشک و تازه مورد استفاده قرار می گیرد. در اولین قدم باید ابتدا پوست ماکادمیا را با استفاده از یک چاقو برش داده و مغز آن را جدا کنید. ان آجیل مانند سایر فندق ها دارای پوستی سفت می باشد که باید با استفاده از چکش و یا دستگاه آجیل شکن مغز را از پوسته سفت آن جدا کنید.

موارد استفاده و نحوه نگهداری

ماکادمیا را به صورت خشک و بو داده و یا نمکی برای تهیه بسیاری از دسر ها و اسموتی ها مورد استفاده قرار می گیرد. شرایط نگهداری این نوع فندق ها بسیار خاص می باشد و بهتر است آن ها را در جایی خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید. از بهترین مکان هایی که برای نگهداری این آجیل استفاده می شود یخچال و فریزر می باشد.

نحوه استفاده از فندق استرالیایی

ارزش غذایی ماکادمیا

ماکادمیا یک نوع آجیل با ارزش غذایی بالا می باشد. یادتان باشد که در هر 100 گرم از این فندق 718 کالری، 76 گرم چربی، 14 گرم کربوهیدرات، 8 گرم پروتئین، 9 گرم فیبر و 4.6 گرم قند وجود دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان