سوپ از انواع خوراکی های گرم است که با کمک مواد غذایی مختلفی مانند سبزیجات و آب و گوشت و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و … پخته می شود. سوپ همچنین به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد. سوپ ایتالیایی نوعی سوپ با طعم متفاوت و بی نظیر است که در طرز تهیه سوپ ایتالیایی از انواع سبزیجات می توانید استفاده کنید و این نوع سوپ را می توانید بدون استفاده از گوشت نیز پخته کنید.
سوپ ورمیشل و سوپ جو و سوپ ایتالیایی از انواع سوپ های خوش طعمی هستند که شما می توانید این سوپ ها را به عنوان پیش غذا برای انواع مهمانی ها بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
![سوپ ایتالیایی خوشمزه و لذیذ](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/02/1810490093o.jpeg)
مواد لازم
- نخود : 1/3 پیمانه
- گوجه فرنگی : چهار عدد
- کلم برگ خورد شده : دو پیمانه
- جو : 1/2 پیمانه
- ساقه کرفس : یک پیمانه
- هویج متوسط : دو عدد
- کدو : دو پیمانه
- جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- ادویه جات دلخواه : به میزان لازم
- روغن زیتون : به میزان لازم
- سیب زمینی متوسط : دو عدد
طرز تهیه سوپ ایتالیایی خوشمزه در منزل
![سوپ ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/02/1810490124t.jpeg)
ابتدا نخود و جو را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. همه مواد لازم ذکر شده برای پخت سوپ ایتالیایی را آماده کنید سپس کلم برگ خرد شده را در قابلمه ای مناسب بریزید و با ادویه و روغن کلم برگ را به خوبی تفت دهید. نخود و جو را در قابلمه ای مناسب با مقداری آب بریزید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید تا جو و نخود پخته شوند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده کدو و سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و آب گوجه فرنگی ها را به مخلوط جو و نخود اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد سوپ به مدت 1 ساعت دیگر نیز پخته شوند تا سوپ سبزیجات ایتالیایی به خوبی جا بیفتند.
![طرز تهیه سوپ ایتالیایی خوشمزه](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/02/1810490155y.jpeg)
در مرحله آخر طرز تهیه سوپ ایتالیایی جعفری خرد شده را در چند دقیقه آخر به سوپ اضافه کنید و سوپ ایتالیایی را در ظرف مناسبی بکشید و با روغن زیتون این سوپ را سرو کنید.
دستور تهیه سوپ مرغ ایتالیایی
سوپ مرغ ایتالیایی یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی با عطر و طعم دلپذیر می باشد و بسیار مناسب برای روز های سرد زمستان است، در ادامه با دستور طبخ این سوپ آشنا می شوید.
مواد لازم
- مرغ/ 2 فنجان
- شیر/ 3 فنجان
- سیب زمینی/ 500 گرم
- ذرت/ 2 فنجان
- کره/ 3 قاشق غذا خوری
- پیاز/ 3 عدد
- هویج/ 3 عدد
- ساقه کرفس/ 3 عدد
- سیر/ 3 حبه
- قارچ/ 200 گرم
- آرد/ 2 فنجان
- آب مرغ/ 4 فنجان
- نمک/ یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل/ به مقدار دلخواه
![نحوه طبخ سوپ ایتالیایی](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/02/1810490187d.jpeg)
روش تهیه سوپ مرغ ایتالیایی
برای تهیه این سوپ، در ابتدا قابلمه بزرگی که مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن ریخته اید را روی حرارت متوسط بگذارید و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید، سپس هویج خرد شده را افزوده و تفت دهید، همزمان کرفس خرد شده را نیز اضافه کرده و همه مواد را حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید، بعد از طلایی شدن پیاز ها، سیر و قارچ خرد شده را بیفزایید و چند دقیقه دیگر (حدوداً 4 دقیقه) تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، اکنون آرد را به سبزیجات سرخ شده بیفزایید و مخلوط مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید.
در مرحله بعدی، شیر و آب مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید و آن را مرتبا هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود، سپس مرغ پخته شده را بیفزایید و کمی هم بزنید، سیب زمینی های خرد شده، نخود فرنگی و ذرت را نیز افزوده و مجدداً هم بزنید.
در آخر نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سوپ شما یکدست شود، در این مرحله سوپ به جوش آمده، اما قُل نمی زند، باید مدام سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد و اجازه دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزد تا آماده شود.
اکنون بعد ازتست کردن غذا و اطمینان از پخت سیب زمینی ها، می توانید سوپ مرغ را سرو کرده و نوش جان کنید، قبل از کشیدن سوپ نیز می توانید کمی بچشید و در صورت نیاز به افزودن چاشنی آن را اندازه کرده و سپس داخل ظرف سرو بریزید.
![دستور پخت سوپ ایتالیایی](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/02/1810490202m.jpeg)
در این مطلب با طرز تهیه سوپ ایتالیایی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سوپ خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده پخت انواع سوپ های مختلف می توانید به بخش انواع آش و سوپ مجله آرگا مراجعه کنید.