از غذا های سنتی و اصیل ایرانی می توان آش را نام برد. آش ها انواع متفاوتی دارند که یکی از آن ها آش قره قورت می باشد. این غذا به دلیل وجود قره قورت، طعم و مزه ای متفاوت و بی نظیری به آن می دهد. قره قورتی که در این غذا به کار برده می شود سرشار از کلسیم است و از همین جهت برای رشد و سلامت استخوان ها بسیار مفید است. هم چنین تعدیل فشار خون، کاهش کلسترول و کاهش وزن از دیگر فواید این غذا می باشد. در ادامه با طرز تهیه آش قره قروت همراه ما باشید.
مواد لازم
- لوبیا سفید: 1 پیمانه
- عدس: 1 پیمانه
- قره قورت: 200 گرم
- برگ چغندر: 3 پیمانه به صورت خرد شده
- ترخون: 1 قاشق غذا خوری
- مرزه: 1 قاشق غذا خوری
- پونه: 1 قاشق غذا خوری
- شنبلیله: 1 قاشق غذا خوری
- نعنا: 1 قاشق غذا خوری
- نخود: 1 پیمانه
- پیاز: 1 عدد متوسط
- بلغور جو: 1 پیمانه
- نمک: به میزان مورد نیاز
- زردچوبه: به مقدار لازم
- شوید: 1 قاشق غذا خوری به صورت خشک شده
- رشته آش: 2 پیمانه
طرز تهیه آش قره قروت خوش طعم
برای درست کردن این آش اصیل ایرانی در ابتدا باید پیاز را خرد کنید. تابه ای مناسب تهیه کرده و داخل آن مقداری روغن بریزید. سپس پیاز ها را داخل تابه ریخته و آن ها را سرخ کنید.
در ادامه قابلمه ای تهیه کنبد و مقداری آب داخل آن ریخته و حبوبات ها را نیز به آن ها بیفزایید. پیاز های تفت داده را نیز به حبوبات ها اضافه کرده و بگذارید تا مواد با هم به مدت دو ساعت بپزد.
مرزه، شنبلیله، نعنا، ترخون، پونه، برگ چغندر و شوید خشک را به مواد خود اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا حبوبات و سبزی ها به خوبی پخته شوند. پس از پخته شدن ادویه ها را به قابلمه اضافه کنید و هم چنین رشته آش را به مواد بیفزایید.
در مرحله ی آخر که تمامی مواد پخته شد باید قره قورت را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید. اجازه دهید تا آش شما جا بیفتد . سپس آن را نوش جان بفرمایید.
امیدواریم این غذای خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید هم چنین برای تهیه قره قروت با آرد و آب زغال لخته و آش زغال اخته روی لینک آن ها کلیک کنید و با دستور تهیه آن ها آشنا شوید.