سوپ گازپاچو بر خلاف اسم سختی که دارد، از روش پختی آسان برخوردار می باشد. این سوپ یک سوپ خوشمزه و اصیل اسپانیایی است از خواص ارزشمندی بهره مند بوده و به همین نسبت دارا بودن سلامتی و بدن شما را نیز متنعم می کند. در این طملب طرز تهیه سوپ گازپاچو را آموزش خواهیم داد.
سوپ گازپاچو آندالوسیا اسپانیا
سوپ ها یکی از انواع سوپ ها و از جمله غذاهای ساده به شمار می رود که از سبزیجات تهیه می گردد. ضمن این ساده بودن، از طعم و مزه ای عالی بهره مند می باشند. این سوپ پرخواص و فوق العاده را می توانید در فصل بهار و تابستان آماده سازید. همچنین گزینه ای مناسب برای افراد دارای رژیم لاغری محسوب می شود.
مواد مورد نیاز
- 3 عدد خیار
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد لیمو ترش (تازه باشد بهتر است)
- 2 قاشق غذاخوری پودر نان خشک
- 1/2 از فلفل دلمه ای سبز رنگ
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 پیمانه آب
- مقدار کافی فلفل سیاه و نمک
آموزش طرز تهیه سوپ گازپاچو با طعمی منحصر به فرد
در مرحله ی اول گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای، پیاز را به صورت نگینی ریز نموده و با یکدیگر ترکیب کنید. این ترکیب را داخل مخلوط کن ریخته و خوب صبر کنید تا له گردد.
سپس آب لیمو ترش را گرفته و به این ترکیب بیفزایید. نان خشک، روغن زیتون، آب، فلفل و نمک را نیز افزوده و دوباره زمان دهید تا ترکیب گردند.
این ترکیب را داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردد. بعد درون ظرفی مناسب کشیده و آن را تزیین نمایید. برای تزیین می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیار را به صورت نگینی و یا هر شکل و طرح خلاقانه دیگری خرد نموده و مورد استفاده قرار دهید.
چند نکته طلایی در طرز تهیه سوپ گازپاچو
*در صورت تمایل می توانید گارنیش را تهیه کنید و در کنار این سوپ میل نمایید. به این صورت که تکه های نان را درون تابه ای حاوی روغن داغ، بر روی حرارت ملایم سرخ نمایید تا تغییر رنگ داده، طلایی شود.
سپس آنها را درون یک پارچه تمیز آشپزخانه و یا حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان جدا شود. نان های سرخ شده را داخل یک ظرف بچینید و یا از آن برای تزیین این سوپ به کار ببرید.
*جهت تهیه پودر نان خشک، می توانید خود نان و یا بیات زده خشک را پودر و یا آسیاب نمایید. می توانید از نان تست و یا هر نوع نان دیگری بهره ببرید.
*در صورت استفاده از نان تست، کناره های آن را برش بزنید بهتر است.
*در صورت تمایل می توانید از نعنا ساطوری نیز بهره ببرید.
*می توانید از آب گوجه فرنگی در عوض آب بهره ببرید.
*خوب است این سوپ را به صورت خنک میل نمایید زیرا به میزان خنک بودن بیشتر، طعم آن نیز بهتر می شود. به طوری که برای بیشتر سرد شدن می توانید تعدادی یخ درون آن بیندازید.
*جهت مزین ساختن این سوپ می توانید از سبزیجاتی همچون گشنیز، ریحان و جعفری به اندازه 1 پیمانه، و نیز سبزیجاتی عطردار نظیر فلفل سبز و پیازچه، و زیره بهره ببرید.
*سوپ گازپاچو را غیر از میل کردن به عنوان یک سوپ درون کاسه، می توانید همانند نوشیدنی سرد در میان وعده میل نمایید. که در این صورت باید درون لیوانی بریزید و در آن یخ انداخته، به شکلی زیبا تزیین نمایید.
*پیش از به کارگیری گوجه فرنگی در سوپ، بهتر است پوست آن را جدا کنید.
روش آسان برای گرفتن پوست گوجه
به این شیوه ی خیلی ساده می توانید به راحتی پوست گوجه ها را جدا کنید. به این صورت که ابتدا در ته گوجه برشی شبیه علامت جمع به وجود بیاورید.
سپس درون قالبمه ای پر از آب از قبل جوشیده بیندازید تا برای چند ثانیه حدودا 30 – 60 ثانیه در آن بگذارید.
سپس گوجه ها را از داخل آب جوشیده بیرون بیاورید و درون یک ظرف آب و یخ بگذارید تا سرد گردد. در آخر هم که پوست آنها را بگیرید.
از اینکه تا انتهای مطلب همراه آرگا بودید، بی نهایت قدردان هستیم. امیدواریم مورد توجه واقع شده باشد. برای آشنایی بیشتر با انواع سوپ بر روی آن کلیک کنید.