طراحی داخلی رستوران زنجیره ای سان لیو در پاسداران!

پروژه های برجسته: پروژه طراحی رستوران زنجیره ای سان لیو  واقع در منطقه پاسداران تهران؛ خیابان پایدار فرد می باشد

پروژه های برجسته: پروژه طراحی رستوران زنجیره ای سان لیو  واقع در منطقه پاسداران تهران؛ خیابان پایدار فرد می باشد. در پروسه طراحی رستوران زنجیره ای سان لیو گروه معماری کانی سواران تصمیم برآن گرفتند که معماری فضا مناسب برای یک پارادوکس از پیش تعیین شده باید صورت گیرد، و در این پروسه موفق نیز بوده اند. با چیدانه همراه شوید تا با هم به گوشه و کنار این پروژه ی منحصر به فرد سری بزنیم و با جزییات طراحی آن بیشتر آشنا شویم.

مشخصات عمومی پروژه طراحی رستوران سان لیو 

  • نام پروژه: رستوران سان لیو
  • موقعیت: پاسداران، تهران، ایران
  • دفتر معماری: گروه معماری کانی سواران
  • طراح: محمد کانی سواران

  • کارفرما: مهندس میری
  • متراژ: 100مترمربع
  • تاریخ: اسفند 1394
  • نظارت و اجرا: گروه معماری کانی سواران
  • همکار نظارت: رضا عباسی

  • تاسیسات برق: امین مالکی
  • تاسیسات مکانیک: قاسم عباسی
  • گرافیست: گل نسا متحد
  • عکاس: علی یعقوبی

از زبان معمار:  پروژه طراحی رستوران سان لیو واقع در منطقه پاسداران تهران؛ خیابان پایدار فرد می باشد. بعد از بازدید اولیه از محل پروژه و تهیه نقشه های بنای موجود؛ ساختمان فاقد استحکامات لازم ارزیابی شد و اولویت اجرا با ایجادسازه مناسب جهت بهبود مقاومت بنای موجود صورت گرفت.

در پروسه طراحی رستوران سان لیو تصمیم برآن شد که معماری فضا مناسب برای یک پارادوکس از پیش تعیین شده باید صورت گیرد (با توجه به اینکه این رستوران علاوه بر ارائه غذای ایرانی غذای فرنگی (ملل) نیز ارائه می کند و به عبارتی ترکیبی از غذای ایرانی و فرنگی با محوریت غذای سالم بود.)

همچنین طراحی رستوران سان لیو شعبه پاسداران یک معماری با گرایشی جهت دار نباشد ولی تاثیر محیط در آن نمایش داده شود. با توجه به این تصمیم دوباره از محل پروژه بازدید صورت گرفت و بعد از بررسی مجدد سایت و شناسایی شاخصه های محیط و عوامل تاثیر گذار در بافت آن به رویکرد جدید در یک پروسه معماری دست یافتیم؛ طراحی با آنالیز نیروهای محیط... طراح تصمیم گرفت نیروها یا اتمسفر موجود در محیط را به فضا وارد کند و از تاثیر این نیروها بر بنا ساختار و چینش فضای خود را بدست آورد.

بافت دیوار و فرم اسکلت چراغ ها و میزها برگرفته از تاثیر نیروها به وجود آمد و با خروج مجدد نیرو ها و تقابل در قسمت ورودی منجر به شکل گیری سردر رستوران شد که شاخصه فرم اصلی تقابل نیروها بود و با توجه به اینکه قرار بود معماری جهت دار صورت نگیرد ولی متاثر از موقعیت بنا باشد متریال عمده فضا آجر انتخاب شد.

 در نهایت طراح برای حفظ پارادوکس موجود و هدف رستوران (ارائه غذای طبیعی و سلامت) یک فیلترسیاه سفید فرضی در قسمت ورودی رستوران قرار داد و قرار شد هر آنچه وارد رستوران می شود از فیلتر عبور کرده و متاثر از آن باشد و تنها عاملی که موفق به غلبه بر فیلتر سیاه سفید شد طبیعت بود.

با دیدن بخشی از دیاگرام های طراحی این پروژه با جزییات بیشتری از آن آشنا می شوید .

اگر در فضایی با دکوراسیون خلاقانه کار و زندگی می کنید و یا فضایی این چنینی را می شناسید،که پر از نشانه های شخصی شماست، تورهای چیدانه مشتاق است از شما و محل کار و زندگی تان عکاسی کند و آن را به مخاطبان چیدانه نشان دهد. اگر علاقه دارید که عکس های خلاقانه بیشتری از خانه های ایرانی برای ایده گرفتن ببینید خانه یا محل کار خود را با ما به اشتراک بگذارید!

نویسنده: گروه معماری کانی سواران ؛ تحریریه چیدانه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان