ماهان شبکه ایرانیان

مبتلایان به کرونا شیر و حبوبات نخورند

به منظور تقویت سیستم ایمنی، شیر و حبوبات مصرف شود، اما در دوران بیماری کرونا از مصرف آن خودداری شود؛ زیرا دستگاه گوارش ضعیف بیمار نمی‌تواند به خوبی این مواد را هضم و جذب کند و دچار مشکل می‌گردد.

مبتلایان به کرونا شیر و حبوبات نخورند

تحریریه زندگی آنلاین : محمد حسن انتظاری؛ رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و عضو هیات علمی دانشگاه، اظهار داشت: هیچ ماده غذایی کرونا را درمان نمی‌کند، اما برخی از مواد غذایی بدن را در مقابل کرونا مقاوم می‌کنند.

به منظور تقویت سیستم ایمنی، شیر و حبوبات مصرف شود، اما در دوران بیماری کرونا از مصرف آن خودداری شود؛ زیرا دستگاه گوارش ضعیف بیمار نمی‌تواند به خوبی این مواد را هضم و جذب کند و دچار مشکل می‌گردد.

به گزارش «دنیای تغذیه» به نقل از خبرگزاری ایرنا: مصرف مایعات فراوان قبل از ابتلا به کرونا در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن تا زمانی که رنگ ادرار روشن شود، توصیه می‌گردد. آب بهترین نوشیدنی برای افراد چاق است و مصرف انواع آب میوه و شربت عسل برای افراد لاغر توصیه می‌شود. مصرف تخم‌مرغ برای مقابله با کرونا توصیه می‌شود. تخم‌مرغ تمام اسیدهای آمینه را دارد و به جهت داشتن پروتئین زیاد و نقش بالا در افزایش سیستم ایمنی، بدن را در مقابل کرونا و انواع بیماری‌ها حفظ خواهد کرد. گوشت‌ها از دیگر منابع پروتئین‌ساز بدن هستند، این درحالی که مصرف گوشت قرمز التهاب‌زا است که گوشت سفید به ویژه ماهی ضمن اینکه پروتئین‌ساز است، اما خاصیت ضد التهابی دارد. استفاده از سبزیجات و صیفی‌جات و میوه‌های رنگی مثل آلو، انگور سیاه و قرمز و گوجه‌فرنگی در قبل و دوران کرونا توصیه می‌شود و تنها نمی‌توان هویج را منبع آنتی‌اکسیدان دانست. سبزیجات باید به خوبی شسته شود که احتمال بیماری‌های گوارشی رفع گردد.

بیشتربخوانید:

چرا دوران کرونا باید قهوه بنوشیم؟

خرمالو یک میوه همه فن حریف با خواص جادویی

تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟

 رژیم غذایی نابودگر کرونا را بشناسید

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان