سوپ جزء پیش غذاها و غذاهای خوشمزه و بین المللی است که برای پخت آن روش های مختلفی وجود دارد. سوپ گل کلم از انواع سوپ های لذیذ می باشد و برای طرز تهیه سوپ گل کلم می توانید از دستورات پخت مختلفی استفاد نمایید.
برای پخت سوپ می توانید از انواع روش های مختلف نظیر سوپ گل کلم و سوپ سبزیجات و سوپ گوجه فرنگی و سوپ نودل و … استفاده نمایید همچنین اگر شما به خوردن سوپ تمایل زیادی دارید بهتر است دستور پخت چند نوع سوپ را یاد بگیرید تا بتوانید در پخت سوپ تنوع ایجاد کنید. در ادامه این مطلب با آموزش دستور پخت سوپ گل کلم در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود.
مواد لازم:
- نصف گل کلم متوسط
- هویج متوسط : یک عدد
- سیب زمینی : یک عدد
- پیاز : یک عدد
- کره یا روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ یا آب مرغ : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- آویشن : به میزان لازم
- پودر سیر : به میزان لازم
- شیر : 1/4 پیمانه
- آرد در صورت تمایل : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ گل کلم خوشمزه
ابتدا درون قابلمه ای مناسب روغن زیتون یا کره را بریزید سپس پیاز را به قابلمه اضافه نمایید و آن را تفت دهید. سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و آن ها را نیز مقداری تفت دهید.
گل کلم رنده شده را به همراه ادویه ها و آرد به مخلوط سیب زمینی بیفزایید و مواد را کمی تفت دهید سپس مقداری آب گرم را به همراه عصاره مرغ یا آب مرغ به مواد سوپ بیفزایید.
بعد از گذشت 20 دقیقه شیر را به سوپ اضافه نمایید و بعد از اینکه سوپ جا افتاد آن را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روش های تزیین سوپ این سوپ خوش طعم را تزیین کنید.
مواد لازم
- گل کلم : یک عدد
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
- تره فرنگی : یک پیمانه
- سیر خرد شده : دو حبه
- آب مرغ یا آب سبزیجات : دو پیمانه
- لوبیای سفید : یک پیمانه
- آب : یک پیمانه
- آبلیموی ترش و تازه : دو قاشق غذاخوری
- بادام هندی : 6 عدد
- جوز هندی : یک قاشق غذاخوری
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
آموزش پخت سوپ گل کلم
برای پخت این سوپ ابتدا گل کلم ها را خرد نمایید سپس مقداری روغن زیتون درون قابلمه بریزید و تره فرنگی خرد شده و سیر خرد شده و گل کلم ها را درون قابلمه بریزید و آن ها را تفت دهید. لوبیا خیس خورده را به مخلوط مواد بیفزایید سپس آب گرم و آب مرغ را به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ پخته شود.
آبلیموی ترش و بادام هندی خام و پودر جوز هندی را به مواد سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه سوپ به خوبی پخته شد آن را درون مخلوط کن بریزید و همه مواد را به خوبی میکس نمایید. سوپ میکس شده را دوباره درون ظرفی مناسب ریخته و مقداری نمک و فلفل و جوز هندی به آن اضافه کنید.
نکات طلایی پخت سوپ گل کلم
- اگر تمایل دارید سوپ خوشمزه تر شوید می توانید از کره برای تفت دادن مواد استفاده نمایید.
- به جای رنده کردن گل کلم ها می توانید آن را خرد کنید.
- اگر از عصاره مرغ برای پخت سوپ استفاده می کنید باید عصاره مرغ را درون آب گرم حل کنید سپس آن را به سوپ بیفزایید.
در این مطلب طرز تهیه سوپ گل کلم را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این سوپ خوش طعم در منزل نهایت بهره را برده باشید.