طرز تهیه پسته پلو با طعم و عطر دلپذیر

برای این مکه با طرز تهیه پسته پلو آشنا شوید ان مطلب را از دست ندهید زیرا در این مطلب شما را با نحوه تهیه این غذا و نکات دستوری آن آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه پسته پلو با طعم و عطر دلپذیر

پسته پلو یکی از غذاهایی می باشد که بهتر است در پاییز آن را تهیه کنید زیرا عطر و طعم پسته های تازه یک چیز دیگر است و می تواند طعم غذا را به طور کلی عوض کند. در ادامه شما را با طرز تهیه پسته پلو آشنا می کنیم تا بتوانید این غذا را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

تهیه پسته پلو ببا ساه ترین روش

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • یک کیلو برنج
  • پسته تازه و بدون پوست 500 گرم
  • شوید 500 گرم
  • گوشت یا مرغ 500 گرم
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • سیب زمینی 2 عدد
  • روغن و نمک به اندازه کافی

طرز تهیه پسته پلو

قبل از این که برای تهیه این غذا اقدام کنید بهتر است برنج را پاک کرده و آن را در آب گرم خیس کنید تا درزمان تهیه غذا به مشکل نخورید. بعد از این کار باید شویدها را تمیز کرده و آن ها را بشویید و با استفاده از چاقو خرد کنید.

بعد از این کار می توانید مرغ یا گوشت را با استفاده از مقداری ادویه بجوشانید و بعد از این که جوشید مرغ ها و گوشت ها را از درون آب جدا کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پسته پلو باید برنج را با مقداری آب بجوشانید و آن را آبکش کنید. مقداری روغن در کف قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید خوب داغ شود.

سیب زمینی ها را به عنوان ته دیگ در کف قابلمه بچینید و برنج را به همراه پسته درون قابلمه انتقال دهید. می توانید این کار را به صورت لایه انجام داده و یک لایه برنج و لایه دیگر را پسته بریزید.

بعد از این که برنج ها تمام شد می توانید زعفران را دم کرده و روی برنج بریزید و مرغ ها و یا گوشت ها را نیز روی برنج قرار داده و در قابلمه را به همراه دم کنی بگذارید و اجازه بدهید برنجتان به طور کامل پخته شود.

پسته پلو با ترفند های ساده

نکات طلایی تهیه پسته پلو

  • این غذا در دسته پلوها قرار می گیرد و شما می توانید از این غذا به عنوان وعده های اصلی شام و ناهار همانند پلو بندری و شور ماهی پلو استفاده کنید.
  • برای این که مواد اولیه این غذا را تهیه کنید 30 دقیقه زمان و بری پخت کامل آن یک ساعت و نیم زمان لازم دارید و به طور کلی برای تهیه این غذا باید دو ساعت از وقت خود را بگذارید.
  • مقدار مواد گفته شده برای 4 نفر مناسب می باشد و در صورتی که دوست دارید این غذا را برای تعداد بیش تری تهیه کنید باید مواد را به یک نسبت افزایش دهید.
  • اگر غذای شما ته گرفت می توانید برای از بین بردن بوی آن چند تکه نان بر روی برنج قرار دهید تا بوی بد سوختگی از بین برود.
  • یادتان باشد برای این که برنج شما قد بیش تری بکشد و خوش طعم شود نباید در حین آب کشی آب سرد را روی برنج بریزید زیرا این کار به برنج شوک وارد می کند و ممکن است جلوی پخت بهتر و قد کشیدن برنج را بگیرد.
  • برای این که برنج شما به هم نچسبد و به اصطلاح شفته نشود بهتر است در حین پخت یک یا دو قاشق غذا خوری آب لیمو به آن اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان