ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی با پخت متفاوت

در این مطلب شمال را با طرز تهیه نان ایتالیایی فوکاچیا آشنا خواهیم کرد تا بتوانید این نان خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید.

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی با پخت متفاوت

نان فوکاچیا یکی از نان های ایتالیایی می باشد و بافت آن شباهت بسیار زیادی به خمیر پیتزا دار ولی همانند نان بربری ضخامت آن زیاد است. این نان دارای رویه نرم و درون پوک و ترد می باشد. از این نان سبک و خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و مانند نان سنگک کاربرد بسیار زیادی بر روی سفره ایرانی ها دارد. در ادامه شما را با طرز تهیه نان فوکاچیا آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه نان فوکاچیا

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • آب گرم یک پیمانه
  • خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 و نیم قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سه پیمانه
  • روغن زیتون برای روی نان
  • آویشن خشک شده یک قاشق چای خوری
  • آویشن تازه برای تزیین

طرز تهیه نان فوکاچیا خوش طعم

آب گرم را در یک کاسه پلاستیکی بزرگ بریزید و خمیر مایه را نیز به همان مقدار گفته شده به درون آب اضافه کنید. اجازه دهید خمیر مایه فعال شود و زمانی که این اتفاق بیفتد کف بسیار زیادی روی آب جمع می شود که می توانید به راحتی آن را مشاهده کنید. بعد از این که این اتفاق افتاد می توانید روغن و نمک را به میزان گفته شده به آب و خمیر مایه اضافه کنید.

نصف آرد را اضافه کنید و اجازه بدهید خوب با مواد ترکیب شود و باید حدودا 1 الی دو دقیقه با قاشق هم بزنید و سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یک دست با یک دیگر مخلوط شود. می توانید برای ورز دادن خمیر از دست هایتان استفاده کرده و این کار را راحت تر انجام دهید.

طرز تهیه نان ایتالیایی

حدودا بعد از این که 8 دقیقه آرد را با دستان خود ورزد دادید می توانید خمیر را در کاسه ای دیگر که کف آن با روغن زیتون چرب شده است قرار دهید و روی آن را به صورت کامل بپوشانید. در نظر داشته باشید که در حین ورز دادن خمیر بهتر است از آرد استفاده نکنید زیرا بافت نرم و پوک نان را از بین خواهد برد.

میزان زمانی که باید خمیر استراحت کند 30 دقیقه می باشد ولی در زمستان زمان بیش تری نیاز است تا خمیر بتواند حجمی دو برابر پیدا کند. کف قالب را با استفاده از کاغذ روغنی را بپوشانید  و خمیر را به صورت یکنواخت روی این کاغذ قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه نان فوکاچیا باید یک قاشق روغن زیتون را روی سطح نان فوکاچیا بریزید و آویشن های خشک شده را نیز روی نان بپاشید. حفره هایی را روی نان با دست خود ایجاد کنید.  20 الی 30 دقیقه دیگر به مواد استراحت بدهید.

فر را از قبل روی دمای 200 درجه قرار داده و بعد از این که به خمیر مجددا استراحت دادید آن را درون فر داغ قرار دهید و اجازه بدهید 10 دقیقه در همین دمای بماند و بعد از این که روی آن طلایی شد می تواند از درون فر خارج کرده و اجازه بدهید سرد شود.

طرز تهیه فوکاچیا

نکات طلایی پخت نان ایتالیایی

  • اگر عجله دارید می توانید به جای این که خمیر را برای بار دوم استراحت بدهید می توانید فر را بدون گرم کردن روشن کرده و در همین حین که فر در حال گرم شدن می باشد خمیر می تواند استراحت کند.
  • می توانید این نان ها را با استفاده از گوجه گیلاسی تزیین کنید.

شما می توانید سایر آموزش های آشپزی مرتبط با تهیه انواع نان همانند تهیه قاتلاما ترکمن، نان آچما و نان گیپور را با کلیک بر روی لینک های داده شده مشاهده کنید و نان های بسیار خوشمزه ای را در منزل به راحتی تهیه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان