یکی از دسرهای مقوی و پر خاصیت که ریشه آذری دارد، قیساوا می باشد. قیساوا همچون حلوای خرما و شیره خرما با خرما تهیه می شوند که قیساوا و شیره خرما بیشتر برای وعده های صبحانه سرو می شود. این خوراکی به همراه نان یک ترکیب فوق العاده خوشمزه و دلچسبی می شود. در طرز تهیه قیساوا مواد مغذی به کار برده می شود و از این رو می تواند صبحانه بسیار مناسبی برای کودکان باشد.
مواد لازم
- پودر گردو: 6 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر دارچین: 1/8 قاشق چای خوری
- کره: 150 گرم
- خرما: 1 بسته
- پودر گل سرخ: نصف قاشق چای خوری
- پسته و کنجد: به میزان لازم
- پودر هل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه قیساوا صبحانه مقوی
برای تهیه قیساوا، این صبحانه فوق العاده خوش طعم در ابتدا باید هسته خرماها را دربیاورید و سپس پوست آن ها را جدا کنید.
قابلمه ای مناسب تهیه کنید و خرمای بدون هسته و پوست گرفته شده را داخل آن بریزید. سپس لازم است که نصف استکان آب را به خرماها اضافه کنید. گاز را روشن کرده روی حرارت ملایم قرار بدهید و قابلمه را روی شعله بگذارید. با چنگال یا یک قاشق خرماها را له کنید.
در ادامه کار باید کاسه ای در اندازه کوچک تهیه کرده و تخم مرغ ها در آن بشکنید. برای اینکه از حالت لختی خارج شود آن ها را با چنگال به خوبی هم بزنید.
در این مرحله تابه ای را برداشته و روی شعله گاز قرار دهید. حرارت شعله باید ملایم باشد. سپس کره را که از قبل بیرون گذاشته اید تا هم دمای محیط شود، را داخل تابه ریخته و مهلت دهید تا ذوب شود.
خرماهایی که طی مرحله قبل له کرده اید را به کره بیفزایید و به خوبی باهم ترکیب کنید. پودر گل سرخ، پودر دارچین، پودر هل و پودر گردو را با هم ترکیب کرده و به مواد خود اضافه کنید. همه ی مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
در مرحله آخر باید تخم مرغ هم زده را به مواد آماده شده طی مرحله قبل بیفزایید. منتظر بمانید تا تخم مرغ ها پخته شود.
قیساوا شما آمده است می توانید آن را با پودر پسته و کنجد تزئین کنید و سپس نوش جان فرمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. ضمن اینکه برای تهیه صبحانه های مقوی و لذیذ بیشتری می توانید کلیک نمایید.