وقتی بیمار هستید هیچ غذایی هر چقدر هم خوشمزه نمی تواند جای سوپ را برای شما بگیرد، البته که سوپ تنها مختص به زمان بیماری و دوران نقاهت نیست. سوپ ها از سوپ جو گرفته تا سوپ مرغ و سوپ پنیر و سبزیجات، و سوپ مینسترونه پیش غذایی فوق العاده و محبوب محسوب می شوند. در این مطلب شما علاقه مندان را با طرز تهیه سوپ مینسترونه آشنا خواهیم کرد.
سوپ ها مِن جمله سوپ مینسترونه آبکی و گرم و خوش طعم با ارزش غذایی بالا است که حضور آن در برنامه غذایی الزامی می باشد. در رابطه با سوپ غلیظ ایتالیایی مینسترونه می توان گفت که هیچ دستور پخت خاصی دست و پای شما را نمی گیرد. به این صورت که مطابق با دلخواه خود مجاز به تغییر در ترکیبات این سوپ هستید. مواد پایه آن سبزیجات هستند که می توانید بنا به سلیقه خود متغیر استفاده کنید.
مواد لازم
- 200 گرم لوبیا سفید(در صورت پخته بودن 400 گرم)
- 700 – 800 گرم سبزیجات فصل مانند برگ چغندر، اسفناج و یا کلم سفید
- 800 گرم گوجه تازه پوست گرفته و خرد شده
- 100 گرم پاستای فرمی (کوچک)
- 1 عدد سیب زمینی
- 1 عدد پیاز
- 1 حبه سیر
- 1 عدد تره فرنگی
- 1 عدد هویج
- 1 عدد کدو سبز
- 2 عدد برگ بو خشک و یا برگ بو تازه
- 2 ساقه کرفس
- 1 لیتر آب سبزیجات
- یک دوم قاشق چای خوری اورگانو (و یا آویشن)
- 1/2 دسته سبزی ریحان
- مقدار نیاز روغن زیتون
- مقدار نیاز پنیر پارمسان
طرز تهیه سوپ مینسترونه با طعمی ایده آل
ابتدا سیر و پیاز را پوست گرفته و با اندازه خیلی کوچک، آن را ریز کنید. سپس هویج را پوست گرفته و به تکه های کوچک خرد نمایید. کدو سبز و کرفس را همراه پوست ریز کرده و تمامی سبزیجات را به قابلمه ای بزرگ انتقال دهید.
تره فرنگی را بر عکس گرفته و به خوبی شسته و پس از خرد نمودن به اندازه 0/5 سانتی متری به سبزیجات داخل قابلمه بیفزایید.
کلم را نیز ریز نموده و به ترکیبات بیفزایید. لورگانو و برگ بو را نیز افزوده و همراه روغن درون تابه، تفت بدهید. بعد از اینکه مقداری نرم گردید، تقریبا بعد از یک ربع ساعت، هر از چند وقت سبزیجات را به وسیله ی قاشق به هم بزنید.
سیب زمینی ها را بشویید، پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز کنید. آب کنسرو لوبیا را کشیده و با سیب زمینی کناری قرار دهید. پس از نرم شدن سبزیجات، سیب زمینی را بیفزایید.
گوجه فرنگی ها را بشویید و بعد از زدن نشانه بعلاوه (دو خط بر روی هم) داخل آبجوش انداخته و بعد دومرتبه درون آب خنک بگذارید. پوست آن را بگیرید و ریز کرده، پس از تفت خوردن سیب زمینی به مواد افزوده و مقداری تفت بدهید. سپس آب سبزیجات را نیز افزوده، پس از به جوش آمدن فلفل و نمک را بیفزایید و درب ظرف را قرار داده؛ حدودا نیم ساعت زمان دهید تا با شعله ی پایین سوپ پخته شده و سبزیجات قدری نرم گردد. بعد لوبیا را بیفزایید.
در صورتی که قصد به کارگیری اسفناج و برگ چغندر را دارید؛ پس از این زمان می توانید اضافه کنید.
افزودن ماکارونی
ماکارونی ها را داخل کیسه ای پلاستیکی گذاشته و درب آن را محکم کنید. سپس در میان پارچه ای تمیز گذاشته و با استفاده از وردنه آن را ریز کنید. پس از اتمام زمان پخت سبزیجات (نیم ساعت)، و مطمئن شدن از پخته شدن سیب زمینی به سوپ بیفزایید. نیاز نیست ماکارونی خیلی پخته گردد (مقداری سفت و بافت درشت باشد, بهتر است)
در پایان مقداری ریحان ریز شده بیفزایید. چنانچه آب سوپ کم بود، می توانید مقداری آبجوش در آن بریزید.
سوپ شما حاضر شده است، می توانید آن را درون ظرف های مناسب بریزید و همراه پنیر پارمسان و تکه ای نان سبوس دار تعدادی برگ ریحان مزین نموده و میل نمایید.
نکات طلایی در تهیه سوپ مینسترونه
- چنانچه از گوجه کنسروی بهره می برید، می توانید تفت ندهید.
- در صورت بهره بردن از لوبیا خشک، آن را از شب پیش از تهیه سوپ درون مقداری آب بخیسانید.
- در صورت تمایل می توانید لوبیا قرمز را نیز جایگزین لوبیا سفید نمایید.
- همچنین می توانید ماکارونی را به صورت سالم و بدون خرد کردن نیز درون سوپ بریزید.
- در صورت نبود آب سبزیجات و همچنین تمایل نداشتن به استفاده از آب سبزیجات، می توانید از محلول آب خنک (1 لیتر) و 1 عدد قرص سبزیجات استفاده کنید.
- اگر از عصاره سبزیجات استفاده می کنید؛ نیازی به افزودن نمک نیست.
- همچنین می توانید در صورت تمایل به صورت برابر از کلم بروکلی، گل کلم، اسفناج، برگ چغندر، کلم سفید بهره ببرید.
- در روش پخت کلاسیک این سوپ، اغلب برنج و یا پاستا افزوده می گردد.
در مطلب به اتمام رسیده، آموزش طرز تهیه سوپ مینسترونه را به روشی ساده را در اختیار شما قرار دادیم. امیدواریم مورد توجه شما همراهان عزیز قرار گرفته باشد.