به گزارش خراسان : همیشه بادمجان تازه تهیه کنید. بادمجان هرچه کهنه تر باشد، بیشتر روغن میگیرد.موقع سرخ کردن بادمجان باید شعله گاز متوسط باشد. اگر حرارت شعله گاز کم باشد، باعث جذب روغن بیشتر می شود.
همیشه برای اینکه هم طعم بادمجان خوشمزه تر و هم تلخی آن گرفته شود و موقع سرخ کردن روغن کم جذب کند آن را بعد از پوست کندن و بریدن حداقل 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید. حتی می توانید از شب قبل بادمجانها را در آب نمک بخوابانید.
بیشتر بخوانید:
روش هایی برای سرخ کردن با روغن کمتر
سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ
بادمجان ها را پوست کنید، در تکههای دلخواه آنها را برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید. بعد یک دور بادمجانها را آب بکشید که شور نباشد. یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل کاسه هم بزنید تا باز شود. قبل از اینکه بادمجان را داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود با دست یا با قلم مو روی سطح آن در حد یک لایه خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید.
بادمجان با آب و نمک
بادمجان ها را به تکههای دلخواه برش دهید سپس حدود 2 تا 3 دقیقه با آب و نمک بجوشانید. آن ها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی بادمجان برود. بعد آنها را سرخ کنید.
بادمجان با ماست
بادمجان ها را حداقل 30 دقیقه در آب نمک فراوان بخوابانید. سپس قبل از اینکه آنها را سرخ کنید کمی ماست به سطح شان بزنید.
بادمجان و آب و روغن
موقع سرخ کردن بادمجان مقداری آب و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید، بگذارید جوش بیاید، بادمجانها را کف ماهیتابه بچینید و حرارت را متوسط کنید و در آن را ببندید. بعد از مدتی که آب آن تمام شد شروع به سرخ شدن می کند .