بستنی پاستیلی طعمش حرف ندارد. همانطور که از اسم آن مشخص است از پاستیل و سایر مواد افزودنی لازم آماده می گردد. کودکان عاشق بستنی ها هستند، در ادامه طرز تهیه بستنی پاستیلی را آموزش خواهیم داد تا با استفاده از آن بتوانید کودکان خود را شگفت زده نمایید.
بستنی نوعی دسر، به بیان ساده تر نوعی دسر یخ زده می باشد. تنوع بستنی ها بسیار می باشد که از جمله ی آنها می توان به بستنی میوه ای، بستنی یخی، بستنی سرخ شده و بستنی پاستیلی اشاره داشت. همه ی بستنی ها محبوب اند، اما برخی بیشتر، برخی کمتر. بستنی پاستیلی را می توانیم جزو بستنی های محبوبی و پرطرفدار بدانیم، چرا که اصلی ترین مواد به کار رفته آن پاستیل می باشد.
برای آماده سازی این بستنی دوست داشتنی ما دو روش را آموزش می دهیم که می توانید مطابق با سلیقه ی خود هر یک از آنها را برای استفاده انتخاب کنید.
مواد لازم
- 1 پیمانه شیر
- 100 – 150 گرم پاستیل
- 1 بسته 100 گرمی خامه همراه با 1/3 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته همراه با 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری پودر ژله توت فرنگی (یا ره طعم دلخواه دیگر) همراه با 2 قاشق غذاخوری آب جوشیده
طرز تهیه بستنی پاستیلی خوش طعم
نخست درون ظرفی 2 قاشق غذاخوری آب جوشیده شده بریزید، سپس پودر ژله را به آن افزوده و به خوبی ترکیب نمایید.
سپس 2 قاشق غذاخوری شکر را با نشاسته ترکیب نمایید. شیر را به این ترکیب بیفزایید و بعد بر روی شعله ملایم قرار دهید. در طی این مدت پیوسته باید آن را به هم بزنید تا شبیه فرنی و یا پودینگ گردد.
بعد نوبت افزودن ژله به آن است. ژله و سایر مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند، و در نهایت از روی شعله کنار بگذارید تا حرارت آن خارج شده و سرد گردد.
نکته : در طی این مدت آن را چند باری به هم بزنید تا رویه نگیرد.
بعد و شکر را به این ترکیب (پس از خنک شدن) اضافه کنید، به طوری که شکر درون آن حل گردد. و در نهایت پاستیل ها را بیفزایید.
مواد بستنی به دست آمده را در قالب های بستنی ریخته و درون آن چوب بستنی قرار دهید. دستکم باید 7 ساعت درون فریزر باقی بماند.
مواد لازم
- قالب بستنی
- پاستیل خرسی
- لیموناد
- چوب بستنی
آموزش تهیه بستنی پاستیلی
3/4 قالب های بستنی را با لیموناد بپوشانید.
سپس پاستیل های خود را (پاستیل های خرسی) را درون قالب های حاوی لیموناد تا حدی که گنجایش دارد، بریزید.
حالا چوب بستنی ها را بر روی قالب ها بگذارید.
قالب ها را داخل فریزر یخچال قرار دهید تا به خوبی یخ ببندند.
نکات طلایی تهیه بستنی پاستیلی
بهتر است از پاستیل های کوچک استفاده کنید، در صورت بزرگ بودن اندازه پاستیل ها می توانید با برش زدن آنها را کوچک نمایید.
می توانید از پاستیل ها در شکل و طرح های مختلف همچون خرس و یا … بهره ببرید.
همچنین می توانید از پاستیل هایی با رنگ و مزه متفاوت برای تهیه این بستنی استفاده کنید.
برای سهولت در کار خارج ساختن بستنی از قالب، می توانید قالب را درون مقداری آب گرم و یا ولرم قرار دهید.
در صورتی که قصد دارید از این بستنی برای مهمانی و یا دسر عصرانه خود و خانواده به کار ببرید، بهتر است آن را یک روز پیش آماده سازید.
از اینکه تا انتهای این مطلب هم همراه آرگا بودید، متشکریم. امیدواریم مورد توجه و پسند شما واقع شده باشد. در ادامه برای آشنایی بیشتر و شناخت بیشتر با انواع بستنی و دستور پخت آنها بر روی لینک کلیک کنید.