ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بستنی گیلاس؛ طعمی خنک از دل تابستان

طرز تهیه بستنی گیلاس خانگی با طعم جذاب و متنوع را در این بخش آموزش ببینید. این بستنی خانگی با تکه های میوه ای تهیه می شود.

طرز تهیه بستنی گیلاس؛ طعمی خنک از دل تابستان

اگر به دنبال یک بستنی با طعم گیلاس هستید، در این بخش با طرز تهیه بستنی گیلاس همراه ما باشید. این بستنی مرغوب ویژه و خوشمزه طعم جدید و جذابی دارد.

طرز تهیه بستنی گیلاس

بستنی گیلاس خانگی؛ قرمز، خوشمزه، خاص!

طرز تهیه بستنی با رسپی های جدید و جذاب مثل بستنی طالبی و بستنی هندوانه را می توانید در آرگا دنبال کنید. در ادامه این قسمت نیز مراحل آماده کردن یک بستنی ویژه را آموزش می بینید.

مواد اولیه:

  • گیلاس بدون هسته: 3 لیوان
  • شیر: 1 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 سوم لیوان
  • تکه شکلات: 1 دوم لیوان
  • روغن نارگیل: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه بستنی گیلاس:

این بستنی میوه خوشمزه را بدون ثلعب می‌ توانید، تهیه کنید. شما انواع دیگری از بستنی‌ های میوه‌ای خانگی را با همین رسپی می‌ توانید تهیه کرده و نوش جان نمایید. در ادامه این قسمت آماده کردن این بستنی را مطالعه کنید.

ابتدا باید گیلاس‌های شیرین و رسیده را دانه کرده و درون فریزر بگذارید تا به خوبی یخ بزند. گیلاس های یخ زده را به همراه خامه، شکر، نمک، شیر، شکلات، وانیل و کره درون غذاساز ریخته و به خوبی آنها را ترکیب کنید.

مواد لازم بستنی گیلاس

بعد از اینکه مواد شما به خوبی یکدست و ترکیب شد، باید مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و درون فریزر بگذارید تا به خوبی یخ بزند. در این مدت می‌ توانید چند مرتبه بستنی را از درون یخچال خارج کرده و بستنی یخ زده را چند مرتبه هم بزنید تا بافت آن لطیف‌ تر و بهتر شود. این کار موجب شده تا یخ‌ها باز شده و بستنی با بافت بهتری داشته باشید.

بعد از یک شبانه روز می‌ توانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید. بعد از سرو بستنی می‌ توانید درون آن تکه‌ های شکلات ریخته و نوش جان کنید. بعد اینکه مواد را درون میکسر به خوبی ترکیب کردید، می‌ توانید در این قسمت شکلات‌های خرد شده را اضافه کرده و ترکیب کنید و بعد درون فریزر قرار دهید. شکلات باید در مرحله نهایی ریخته شود تا درون مواد باز نشده و تنها تکه‌های آن باقی بماند.

طرز تهیه بستنی گیلاسی به همین سادگی بوده و شما انواع بستنی میوه‌ای را با همین روش می‌ توانید، تهیه کنید. بعد از سرو روی بستنی را می‌ توانید با آب گیلاس و یا شکلات تزیین کنید. این بستنی خوشمزه در فصل تابستان می‌ تواند بسیار مناسب باشد. این رسپی بستنی بدون ثلعب بود و شما می‌ توانید با کمترین امکانات این بستنی را تهیه کنید.

بستنی گیلاس با ثلعب:

در رسپی دیگر شما می‌توانید این بستنی را با ثلعب تهیه کنید. در ادامه این قسمت نحوه تهیه این بستنی را نیز آموزش می‌ بینید. این بستنی نیز رسپی ویژه ای دارد.

دستور تهیه بستنی گیلاس

مواد اولیه:

  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته: 1 قاشق غذاخوری
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ثلعب: 1 قاشق چای خوری
  • گیلاس: 500 گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری
  • خامه: 1 بسته

آماده کردن این بستنی نیز بسیار ساده است. ابتدا به همان روش باید گیلاس‌ ها را دانه کرده و درون فریزر قرار دهید. در قسمت بعدی خامه شیر را با یکدیگر ترکیب کرده و به آن مقداری ثلعب اضافه کنید

مواد را با همزن برقی به خوبی هم زده تا ثلعب درون مواد باز شود. حالا روی حرارت گذاشته تا به غلظت مناسب برسد. مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شده و درون میکسر به همراه گیلاس‌ های یخ زده میکس کنید. در نهایت درون فریزر قرار داده تا بستنی آماده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان