در یک روز گرم تابستانی چه چیزی همانند بستنی طالبی می تواند خستگی و عطش شما را رفع کند. ما در این مطلب طرز تهیه بستنی طالبی خوشمزه و دلچسب را به دو شیوه به شما عزیزان آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه بستنی طالبی با دو روش
بستنی طالبی همانند بستنی هندوانه و بستنی یخی موهیتو یکی از بستنی های میوه ای خوشمزه است که در روزهای گرم تابستان خستگی و عطش شما را رفع می کند. طالبی یکی از میوه های محبوب و دلچسب تابستان است که می تواند با بستنی ترکیب بسیار خوشمزه ای را ایجاد کند.

اگر می خواهید این دسر خوشمزه و پرطرفدار را میل کنید در این مطلب طرز تهیه بستنی طالبی به دو روش ارائه می شود. امیدواریم از این آموزش بهره کافی را برده و در منزل این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار اعضای خانواده یا مهمانان از خوردن آن لذت ببرید.
بستنی طالبی وانیلی
این بستنی بسیار خوش طعم و پرطرفدار است که در ادامه طرز تهیه آن آموزش داده می شود.
مواد لازم
برای تهیه این بستنی به مواد زیر نیاز است.
- 350 گرم طالبی
- دو اسکوپ بستنی وانیلی
- یک چهارم لیوان شیر
- شکر سفید
- یخ خرد شده

طرز تهیه
برای تهیه طالبی بستنی یا شیک طالبی دقیقا شبیه تهیه اسموتی طالبی ابتدا طالبی رسیده را تکه تکه کنید. بعد تکه های طالبی را در مخلوط کن بریزید و دو یا سه اسکوپ بستنی وانیلی را به همراه شکر به آن اضافه و چند پالس بزنید تا خوب مخلوط شوند.
در ادامه شیر و تکه های یخ خرد شده را نیز به مخلوط طالبی و بستنی اضافه و دوباره حدود یک دقیقه دستگاه را روشن کرده تا نوشیدنی یک دست ایجاد شود. سپس آن را در ظرف مخصوص سرو ریخته و میل کنید. نوش جان
برای سرو این بستنی به نکات زیر هم دقت کنید:
- اگر به استفاده از یخ خرد شده تمایل ندارید پیشنهاد می شود تکه های طالبی را یک ساعتی قبل از تهیه بستنی طالبی در فریزر قرار داده تا حسابی خنک شوند.
- انتخاب شیر کم چرب یا پرچرب در تهیه این شیک به دلخواه است. البته اگر می خواهید آب طالبی غلیظ تر باشد بهتر است شیر را کمتر استفاده یا اصلا استفاده نکنید.
- می توانید به جای شکر از عسل استفاده تا بستنی طالبی تقریبا رژیمی داشته باشید.

بستنی طالبی با ثعلب
در تهیه این بستنی می توانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
مواد لازم
- یک پاکت خامه صبحانه
- سه پیمانه شیر پرچرب
- نیم کیلو پوره طالبی
- 250 گرم شکر
- دو قاشق چای خوری ثعلب
- سه قطره رنگ خوراکی
طرز تهیه
برای تهیه این بستنی طالبی خوشمزه خانگی بعد از شستن طالبی آن را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. سپس دانه های داخل طالبی را خارج کرده و میوه آن را به شکل مکعبی برش زنید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید یک دور هم زده شود تا پوره له شده طالبی حاصل شود.
در ادامه شکر و ثعلب را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. به پوره طالبی خامه و شیر را اضافه و برای خوش رنگ شدن بستنی چند قطره رنگ خوراکی اضافه و مخلوط کن را روشن تا مواد خوب میکس شود. سپس شکر را به تدریج به مواد اضافه و دوباره مخلوط کن را روشن تا یکدست شود.
در ادامه بایستی مخلوط تهیه شده را درون کاسه استیل ریخته و برای 45 دقیقه درون فریزر قرار دهید و بعد از این مدت ظرف را از فریزر خارج کنید. بستنی های یخ زده اطراف کاسه را هم زده تا یکدست شود. و هر 45 دقیقه داخل فریزر قرار داده و هم بزنید . این کار را 5 مرتبه انجام دهید.

در نهایت مایع بستنی را درون ظرفی درب دار ریخته و 24 ساعت در فریزر قرار داده سپس اسکوپ بزنید. در تهیه این بستنی به نکات زیر هم دقت کنید:
- اگر به شکر قهوه ای دسترسی دارید آن را جایگزین شکر سفید کرده تا بستنی سالم تری داشته باشید.
- دقت کنید بهترین بستنی طالبی بستنی است که از طالبی رسیده و در عین حال شیرین درست شده باشد.
- از خامه صبحانه کم چرب بهتر است استفاده کنید.
- می توانید از آب لیمو ترش تازه نیز استفاده کنید و اگر به آن دسترسی ندارید از آب لیموی صنعتی هم می توان در این بستنی استفاده کرد.