طرز تهیه پرده پلو, یک غذای ترکی متفاوت و خوشمزه

اگر دوست دارید یک غذای بین المللی بسیار خوشمزه تهیه کنید می توانید پرده پلو را انتخاب کنید. طرز تهیه پرده پلو بسیار ساده بوده و برای بدن بسیار مفید می باشد.

طرز تهیه پرده پلو, یک غذای ترکی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه پرده پلو که یکی از غذاهای ترکی می باشد بسیار ساده بوده و هر فردی می تواند به راحتی آن را در خانه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرد. در زمان های قدیم بسیاری از بزرگ تر ها به تازه عروس ها سفارش می کردند که شبیه این غذا باشند و رازها و مشکلات زندگی خود را به کسی نگویند. در واقع این پلو بسیار خوشمزه از برنج و مغز بادام تهیه می شود ولی شما می توانید هر پلوی دیگری مانند عدس پلو، ماکارونی و … را نیز درون آن اضافه کنید.

مواد لازم برای خمیر پرده پلو

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم برای خمیر

  • تخم مرغ دو عدد
  • ماست دو قاشق سوپ خوری
  • کره 100 گرم
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • آرد دو الی دو و نیم پیمانه

مواد لازم برای پرده پلو

  • برنج سه لیوان
  • پیاز یک عدد
  • سینه مرغ 1 عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  • بادام به اندازه کافی

مواد لازم برای پلو ترکیه ای

طرز تهیه پرده پلو خوش طعم

برای تهیه این غذای بسیار خوشمزه ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. برای تهیه خمیر یک کاسه بردارید و تخم مرغ ها را به همراه ماست و کره و کمی نمک هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاید.

بعد از این که تخم مرغ ها خوب هم زده شدند و دیگر لخته ای درون آن ها مشاهده نمی کنید، شما می توانید آرد را با مقداری بکینگ پودر مخلوط کرده و بعد از این که سه بار الک کردید به تخم مرغ ها اضافه کنید. تا زمانی این کار را انجام دهید که خمیر شما جمع شود و از حالت شل بودن خارج گردد. خمیر خود را  حدودا 5 دقیقه ورز دهید و به آن اجازه بدهید 15 الی 20 دقیقه استراحت کند.

در مرحله بعد باید سینه های مرغ را برای غذا آماده کنید. برای این کار نیاز است تا آن ها را خوب بشویید و استخوان هایی که دارد را خوب جدا کنید. سینه ها را به صورت نواری برش داده و بعد از این که پیاز ها را با زردچوبه تفت دادید می توانید مرغ های خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را به همراه فلفل سیاه و زعفران و مقدار مناسبی آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که مرغ ها خوب پخته شوند.

بعد از این که مرغ ها پخته شد می توانید برنج را آماده کنید. بهتر است برای این که کار های شما سریع تر پیش برود برنج را از شب قبل نم کنید. برای تهیه برنج باید آن را با مقداری آب و نمک بگذارید تا بجوش بیاید. بعد از این که برنج ها به اندازه کافی نرم شدند می توانید آن ها را آب کشی کرده و مقداری زعفران به آن ها اضافه کنید.

پرده پلو ترکیه ای را به راحتی در خانه بسازید.

وقت آن رسیده است که خمیر را بردارید و با استفاده از وردنه آن را پهن کنید. بهتر است قطر خمیر شما حدودا نیم سانت باشد. می توانید ته ظرف مورد نظر را با استفاده از روغن و کره چرب کنید. در کف ظرف به میزان دلخواه بادام بچینید و خمیر را روی آن قرار دهید. این کار را به طوری باید انجام دهید که کناره های ظرف با خمیر پوشیده شده و خمیر مقداری از آن بیرون بیاید.

بعد از این که ظرف را آماده کردید می توانید پلو را درون خمیر بریزید و تا جایی که خمیر پر شود باید این کار را انجام دهید. خمیر های اضافی که در اطراف ظرف قرار گرفته اند را روی یک دیگر بیاورید.

ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و بهتر است این کار را به نحوی انجام دهید که ظرف به صورت غیر مستقیم روی شعله باشد. اگر دوست دارید می توانید ظرف را درون فر بگذارید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

اگر از فر استفاده کردید باید 30 دقیقه به آن اجازه بدهید تا بپزد و بعد فر را خاموش کنید ولی اگر ظرف را روی شعله گاز قرار می دهید باید 50 دقیقه به برنج اجازه دهید تا پخته شود.  بعد از این مدت زمان گفته شده غذای شما آماده است و می توانید آن را میل کنید.

طرز تهیه پرده پلو

نکات مهم در تهیه پرده پلو

  • در طرز تهیه پرده پلو می توانید از انواع قالب های سیلیکونی و یا آلومینیومی استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن طعم غذا به دلخواه می توانید به مرغ های در حال پختن یک قاشق غذا خوری رب نیز اضافه کنید.
  • اگر نمی توانید خمیر را تهیه کنید می توانید از خمیر یوفکا در طرز تهیه پرده پلو استفاده کنید.
  • به جای استفاده از بکینگ پودر نیز می توانید از خمیر مایه ها استفاده کنید. در واقع خمیر مایه تاثیر بهتری بر روی تهیه خمیر دارد و این کار را سریع تر خواهد کرد.
  • اگر دوست داشتید می توانید ابتدا برنج را به صورت کامل دم کنید و بعد آن را به خمیر اضافه کنید تا از پخته شدن آن به صورت کامل مطمئن شوید.
  • برای دورچین این غذا می توانید از انواع مختلفی از سالاد ها و ترشی جات استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه پرده پلو

از این که تا کنون همراه ما بودید از شما نهایت تشکر را داریم و در ادامه می توانید طرز تهیه انواع پلو ها مانند نارنج پلو و اوشی پلو را مشاهده کرده و برای این کار کافی است بر روی لینک های داده شده کلیک کنید. بعد از این که این مطالب را خواندید می توانید به آشپزی خود تنوع بدهید و سعی کنید غذا های بسیار متفاوت را با طعم های مختلفی بسازید و تغییر بسیار زیادی در رژیم غذایی خود بوجود بیاورید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان