در این مطلب از آموزش پخت شیرینی و کیک، قصد داریم، برای شما طرز تهیه شیرینی فلورانتین را معرفی نماییم؛ این نوع شیرینی بسیار خوش طعم با ماندگاری بالا می باشد و با موادی مثل کره، خامه، زرده تخم مرغ، عسل و مغزهای پسته، بادام و … تهیه می شود. شما عزیزان علاقمند به پخت انواع شیرینی می توانید بعد از یادگیری، به راحتی آن را در منزل آماده کرده و میل نمایید.
اگر به دنبال دستور تهیه یک نوع شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه هستید، شیرینی فلورانتین همانند انواع شیرینی برنجی، شیرینی قیطونی و شیرینی آردی آموزش داده شده در مطالب قبلی آرگا پیشنهاد فوق العاده ای است، بنابراین می توانید در ادامه با دستور پخت این شیرینی آشنا شده و طبخ آن را در منزل امتحان کنید.
مواد مورد نیاز
- آرد الک شده : 175 گرم
- کره نرم شده : 75 گرم
- پودر قند : 60 گرم
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- خامه صبحانه : یک قاشق سوپ خوری
- وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
- نمک : به مقدار خیلی کم
مواد درون شیرینی
- عسل : 70 گرم
- کره : 100 گرم
- خلال بادام : 150 گرم
- زعفران : یک قاشق سوپ خوری
- پسته : به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی فلورانتین
برای تهیه شیرینی فلورانتین، کره نرم شده، پودر قند، وانیل، نمک و آرد را به وسیله همزن برقی با هم مخلوط کنید، سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، بعد خامه را بریزید و مقدار دیگری هم بزنید تا زمانی که خمیر لطیفی بدست آید، سپس خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت زمان 30 دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید.
در این مرحله، از خمیر به مقدار یک گردو بردارید و آن را به اندازه حدود نیم سانتی متر در کف قالب کوچک تارت که قبلا با مقداری کره چرب کرده اید، پهن نمایید.
سپس خمیر را با استفاده از چنگال در چند قسمت سوراخ کرده و قالب را در طبقه وسط فر گرم شده که قبلا در دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، قرار داده و به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا کیک خوب پخته شود، بعد از آماده شدن، آن را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید.
اکنون در این مرحله از طرز تهیه شیرینی فلورانتین به سراغ تهیه مواد درون شیرینی رفته و آن را آماده می کنیم.
کره، زعفران، خلال بادام و پسته را در داخل تابه ای که بر روی حرارت ملایم قرار داده اید با هم مخلوط کنید و بعد از حدود دو دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و آن را کنار بگذارید. سپس با استفاده از یک قاشق، مواد درونی آماده شده در مرحله قبلی را در داخل تارت ریخته و مقداری پسته بر روی آن بپاشید و بعد شیرینی را مجددا به فر انتقال دهید تا روی آن کمی طلایی رنگ شود. اکنون این شیرینی خوشمزه آماده شده و شما عزیزان می توانید به عنوان میان وعده و یا دسر میل کرده و لذت ببرید.
نکته : شیرینی فلورانتین جزو شیرینی های خشک دسته بندی می شود و می توان آن را درون ظرف در دار و در دمای محیط تا مدت زمان 2 روز نگهداری کرد.
آموزش تهیه فلورانتین به روش ساده
فلورانتین را می توانید با روش های مختلفی تهیه و علاوه بر روش بالا با روش دیگری نیز می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید فقط کافی است، طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- خامه فرم گرفته : یک پیمانه سرپر
- کره پاستوریزه : چهل گرم
- بادام پرک : صد چهل گرم
- پوست پرتقال : هفتاد گرم
- شکر : سه چهار پیمانه
- شکلات قهوه ای خرد شده : دویست و پنجاه گرم
- آرد سفید گندم : سه چهارم پیمانه
- روغن جامد : یک دوم قاشق غذا خوری
دستور تهیه :
در طرز تهیه شیرینی فلورانتین ابتدا قابلمه مناسبی را برداشته و کره داخل قابلمه ریخته و بعد از ذوب شدن به آن خامه و شکر افزوده و آن را ترکیب کنید و پس از جوشیدن مواد، حرارت را خاموش کنید.
حالا آرد را بیفزایید و مواد را هم زده تا با هم ترکیب شوند و بعد بادام پرک و پوست پرتقال را اضافه کنید و مواد را با هم ارکیب کنید سپس داخل سینی فر را چرب کرده و هر بار مقداری از مایه حاصل را برداشته و با فاصله داخل سینی فر گذاشته و آن را حالت دهید.
در مرحله بعدی سینی فر را به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فر که با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد گرم شده است قرار داده و اجازه دهید لبه شیرینی ها طلایی رنگ شود.
در مرحله پایانی شکلات را ذوب کرده و به آن روغن بیفزایید و هم زده تا ترکیب شود و پس از خنک شدن مخلوط جاصل را روی آن ها مالیده و نوش جان کنید.
امیدواریم با کمک مطلب گفته شده بتوانیدد این نوع شیرینی بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خوانواده تان نوش جان کنید، در صورت تمایل جهت آشنایی بیشتر با دستور تهیه
انواع شیرینی می توانید روی لینک کلیک نمایید.