بستنی عربی همچون بستنی انار و بستنی یخی از دسرهای خوشمزه ای است که می توانید در خانه تهیه کنید. این دسر با استفاده از مغزها یک ترکیب فوق العاده خواهد بود. از ترکیبات این بستنی می توان به شیر و ثعلب اشاره کرد. برای تهیه این دسر نیازی به صرف زمان زیادی ندارید. در این مقاله طرز تهیه بستنی عربی را بیشتر مطالعه می کنید.
مواد لازم
- شیر پر چرب: 1 لیتر
- ثعلب: 5 قاشق غذاخوری
- خامه غلیظ: 1 پیمانه
- عسل یا شکر: نصف پیمانه
- پسته مغز شده: به میزان لازم
طرز تهیه بستنی عربی خوشمزه
این بستنی نیازی به دستگاه های مخصوص ندارد و شما می توانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. شما می توانید این بستنی را با انواع شکلات ها نیز سرو نمایید. در اولین مرحله از ساخت این بستنی باید یک قابلمه مناسب انتخاب کنیم و شیر و خامه را درون آن بریزیم. حالا موادمان را مخلوط می کنیم، تا یکدست شوند. در مرحله باید شکر و ثعلب را با یکدیگر ترکیب کنیم، تا درون شیر راحت تر حل شوند.
حالا مخلوط شکر را به مواد شیر اضافه می کنیم. مواد را روی حرارت قرار داده و به طور مداوم هم می زنیم. زمانی که ترکیب یکدستی داشتیم، حرارت را کم می کنیم و پسته های خرد شده را به موادمان اضافه خواهیم کرد. حالا می توانیم موادمان را از روی حرارت برداریم و در ظرف دلخواهمان قرار دهیم. بستنی را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
زمانی که موادمان سفت شد و زمانی که بستنی خودش را گرفت می توانید آن را به قالب مخصوص خودتان انتقال دهید. به عنوان مثال می توانید آن را در قالب بستنی کیمی قرار داده و چوب بستنی در آن بگذارید. شما در این مرحله می توانید از قالب های دلخواه و مختلفی استفاده کنید. این بستنی را می توانید به شکل اسکوپی نیز سرو کنید.
نکات مهم تهیه بستنی عربی
- طرز تهیه بستنی عربی بسیار ساده است و شما می توانید این بستنی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
- این بستنی را می توانید با طعم های مختلفی نیز تهیه کنید و طعم وانیلی، کاکائویی، میوه ای و … بسیار لذیذ بوده و توصیه می کنیم، این طعم های جادویی را تجربه کنید.
- این بستنی ها با استفاده از کیک و بیسکوییت نیز سرو خواهند شد. طعم لذیذ و خاصی را که با این بستنی تجربه می کنید از یاد بردنی نیست.
- همچنین در دستور ساخت این بستنی می توانید از انواع مغزها نیز استفاده کنید. مغز بادام، گردو و پسته در این ترکیب بسیار خوش طعم هستند.
- از دیگر نکات ساخت این بستنی هم زدن آن می باشد. هر چه این ترکیبات بیشتر هم بخورند، بستنی لطیف تری خواهید داشت. بنابراین بعد از قرار دادن آن در یخچال هر چند ساعت آن را به طور کامل هم بزنید، تا کشدار شود.
- با ریختن وانیل در این بستنی می توانید طعم بهتری را تجربه کنید. همچنین از طعم دهنده های خوراکی نیز می توانید استفاده کنید.