شناسه : ۲۴۴۳۷۸ - جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۵
خوشمزه روز: ژله موهیتو [تماشا کنید]
در این روزهای گرم نیمه تابستانی می توانید نوشیدنی مورد علاقه خود را به دسر دلچسب و خوش طعم تبدیل کنید. برای این منظور در ادامه با دستور تهیه ژله موهیتو در خانه با روزیاتو همراه باشید.
در این روزهای گرم نیمه تابستانی می توانید نوشیدنی مورد علاقه خود را به دسر دلچسب و خوش طعم تبدیل کنید. برای این منظور در ادامه با دستور تهیه ژله موهیتو در خانه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 3-4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 1٫5 پیمانه آب معدنی گازدار
- 1/4 پیمانه آب لیموترش تازه
- 1/4 پیمانه شکر
- لیموترش تازه
- 2 پیمانه آب معدنی گازدار
- 1 شات کوچک سیروپ موهیتو
- برگ های تازه نعنا
طرز تهیه
- آب معدنی گازدار را درون کاسه ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا ژلاتین نرم شود.
- آب معدنی گازدار، آب لیموترش، شکر، سیروپ موهیتو و برگ های نعنا را درون قابلمه کوچکی ریخته و هم بزنید تا شکر درون محلول حل شود. شعله را روی متوسط قرار داده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد بجوشند. سپس برگ های نعنا را خارج کنید.
- مواد را درون قالب پلاستیکی ریخته و درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس آن را به مکعب های کوچک برش دهید.
- مکعب های ژله موهیتو را درون لیوان ریخته و به همراه حلقه های باریک از لیموترش تازه آن را تزئین کنید.
- در آخر، نصف پیمانه سیروپ موهیتو و مقداری آب معدنی گازدار به لیوان افزوده و با برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.