پماد درمان بواسیر
وردپرس 24
پماد درمان بواسیر
وردپرس 24

طرز تهیه برگر ماهی, یک فست فود سالم و مقوی

طرز تهیه برگر ماهی بسیار ساده است. این برگر سالم و مفید بوده و طعم بی نظیری دارد. شما در این بخش آموزش تهیه این برگر را مطالعه می کنید. این نوع برگر با استفاده از ماهی قزل آلا و یا ماهی های فیله تهیه خواهد شد.

طرز تهیه برگر ماهی, یک فست فود سالم و مقوی

یکی از انواع غذهای فست فودی سالم که می توانید، به راحتی در خانه تهیه کنید، برگر ماهی است. این غذا دارای طعم خاصی بوده و برای فرزندان نیز مناسب می باشد. شما با این غذا می توانید، بوی بد ماهی را نیز از بین ببرید. در ادامه این بخش نیز با طرز تهیه برگر ماهی آشنا خواهید شد.

برگر ماهی کبابی

این برگر نه تنها بی ضرر بوده بلکه دارای خواص مختلفی است و به دلیل راحتی در تهیه می تواند، یک وعده غذایی کامل و ساده باشد. شما می توانید با استفاده از ادویه های دلخواه نیز بوی بد این ماهی را از بین ببرید. از مهم ترین خواص این غذا می توان به پیشگیری از ابتلا به سکته، افزایش هوش و سیستم دفاعی بدن اشاره کرد. شما علاقمندان به تهیه برگر ترکی و طرز تهیه برگر سبزیجات می توانید از مطالب منتشر شده قبلی آرگا بازدید نمایید.

  •  بلیط کیش
  •  خرید انواع قهوه

مواد لازم

  • ماهی: 1 عدد
  • لیمو ترش تازه: 1 عدد
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • سس خردل: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه برگر ماهی

طرز تهیه برگر ماهی خوش طعم

برای آماده کردن این برگر باید، ابتدا ماهی ها را فیله کنید. برای راحتی در این کار می توانید ماهی های فیله نیز تهیه نمایید. بعد از این کار باید، ماهی را به خوبی چرخ کنید. برای این کار می توانید از غذاساز استفاده نمایید.

زمانی که ماهی چرخ شد، مقداری پیاز پوست کنده و رنده کنید. حالا به خوبی آب پیاز را گرفته و آن را در کاسه ای ریخته سپس مقداری ادویه، آب لیمو ترش، پودر سوخاری و خردل و عسل به مواد اضافه نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه برگر ماهی مواد را به خوبی ورز دهید. بعد از ترکیب مواد و یکدست شدن می توانید، مقدار دلخواه از مواد را برداشته و به صورت گرد پهن کنید.

برای راحتی کار می توانید از انواع قالب های دلخواه نیز استفاده نمایید. حالا مواد قالب شده را در نایلون قرار داده و تا چند ساعتی در یخچال می گذاریم. این کار موجب انسجام بیشتر مواد خواهد شد.

در آخرین مرحله از انجام کار نیز باید، موادمان را به خوبی سرخ کنیم. تابه ای مناسب انتخاب کرده و مقداری روغن در آن بریزید، زمانی که روغن کمی داغ شد، مواد را درون تابه قرار می دهیم. خوب دو طرف برگرها را گریل می کنیم. حالا می توانید این برگر را با استفاده از کاهو و انواع سس ها سرو نمایید.

تهیه برگر ماهی

نکات طلایی پخت

  • پخت این نوع برگر بسیار ساده است. اما رعایت برخی از نکات کلیدی در زمان پخت و تهیه مواد می تواند موجب انسجام بهتر موادمان شود و مشکلات خرد شدن مواد را نخواهید داشت. برای این کار بهتر است، از ماهی های قزل آلا استفاده کنید. این نوع ماهی ها بدون تیغ هستند.
  • اسانس ها و ادویه های دلخواه در این برگر نیز طعم خاصی دارد.
  • در صورت دلخواه می توانید از قارچ نیز در این ساندویچ استفاده کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید برگرها را روی توری کبابی سرخ کنید. در این صورت برگر ذغالی خوش طعمی خواهید داشت.
  • استفاده بیش از حد پودر سوخاری در این ترکیبات موجب خشک شدن بیشتر مواد ما می شود، بنابراین به میزان کافی از پودر استفاده کنید.

نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر