پماد درمان بواسیر
وردپرس 24
پماد درمان بواسیر
وردپرس 24

طرز تهیه مارمالاد تمشک عالی و دلپذیر

در این بخش با طرز تهیه مربای مارمالاد تمشک آشنا می شوید. این مربا طعم بسیار لذیذی دارد، و می توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. برای آماده کردن این مربا باید از تمشک، ژلاتین و آب استفاده نمایید.

طرز تهیه مارمالاد تمشک عالی و دلپذیر

یکی از مرباهای محبوب خانگی مربای تمشک است. این مربا خواص بسیار زیادی دارد، و در عین حال بسیار ساده آماده می شود. اما اگر تاکنون تجربه چشیدن مارمالاد تمشک را نداشته اید، می توانید در این بخش با طرز تهیه مارمالاد تمشک بیشتر آشنا شوید، و این مربای به صرفه خانگی را به راحتی تهیه کرده و نوش جان کنید.

مارمالاد تمشک خانگی

شما علاقمندان علاوه بر تهیه این مربا به منظور تهیه دیگر مرباهای خوشمزه و خوش طعم همچون مربا آووکادو و مربای کدو حلوایی می توانید به سراغ لینک های قرار داده شده بروید و از این آموزش ها نیز دیدن کنید.

  •  بلیط کیش
  •  خرید انواع قهوه

مواد لازم

  • تمشک: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین: 3 ورق
  • شکر: 1.5 تا 2 کیلوگرم

مارمالاد تمشک

طرز تهیه مارمالاد تمشک

بعد از چیدن تمشک ها دم های آن را جدا کرده و در ظرف مناسب بشویید. برای این کار بهتر است، یک قابلمه لعابی انتخاب کنید.

برای آماده کردن این مربا باید آن را له کرده و بعد لا به لای مواد مقداری شکر بریزید. مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید. زمانی که شکرها در مربا حل شد و آب انداخت، می توانید برای جوشاندن آماده کنید.

بعد از اینکه شکر و تمشک ها مخلوط شد، قابلمه خود را روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن و سفت شدن مارمالاد ورقه های ژلاتین را با مقداری آب جوش بن ماری کرده و بعد از حل شدن داخل مربا ریخته و اجازه دهید به مدت دو دقیقه جوش بزند.

بعد این مدت اجازه دهید مربا خنک تر شود. مرباها را داخل شیشه مورد نظر ریخته و درون یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید که درب شیشه را باید به خوبی محکم کنید.

طرز تهیه مارمالاد تمشک

نکات مهم پخت مارمالاد تمشک

  • طرز تهیه مارمالاد تمشک بسیار ساده است. این مربا به صرفه بوده و می توانید به راحتی برای وعده صبحانه تهیه کنید.
  • به طور کلی زمان آماده سازی مواد اولیه این مربا 2 ساعت بوده زمان پخت مواد آن نیز 30 دقیقه است.
  • این مربا یک نوع دسر نیز محسوب می شود و می توانید در کنار بستنی و انواع کیک های آن را سرو نمایید.
  • میزان مواد اولیه در این بخش برای 30 نفر بوده و با این مواد می توانید یک مربای طبیعی و خانگی تهیه کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید به مواد این مربا مقداری گلاب نیز اضافه کنید.
  • این مربا طعم ترش و شیرین داشته و در کنار انواع دسرها نیز می توانید استفاده نمایید.

مواد اولیه مارمالاد تمشک

  • توجه کنید که قرار دادن این مربا بیش از حد در قابلمه موجب تغییر رنگ آن و سیاه شدن موادتان خواهد شد. بهتر است که این مربا را در ظرف لعابی تهیه کنید تا رنگ آن تغییر نکند.
  • برای جلوگیری از شکرک بستن این مربا باید مواد را زیاد هم نزنیم. استفاده از قاشق چوبی برای استفاده از این مربا موجب جلوگیری از کپک زدن و شکرک بستن آن می شود.
  •  میزان آب این مربا به ذائقه شما بستگی دارد. اما کم آب بودن این مربا موجب ماندگاری بالا و پیشگیری از کپک زدن خواهد شد.

برای تهیه دیگر انواع مارمالاد می توانید از این لینک دیدن کنید.

نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر