حلوا یک نوع دسر خوش طعم و محبوب می باشد که در دسرهای سنتی ایرانی تقسیم بندی می گردد. حلواها تنوع زیادی از جمله حلوا شکری،حلوا شکری، حلوا رژیمی، حلوا ارده و … دارند که هر یک از آنها به واسطه ی دارا بودن مواد تشکیل دهنده ی متفاوت، طعمی متفاوت را در اختیار شما قرار می دهند. البته که این دسر خوش طعم محدود به استفاده در ماه مبارک رمضان نیست و در تمامی اوقات از جمله مناسبت های سوگواری و مجلس های مذهبی و یا حتی برای تقویت کودکان از آن بهره برد. اما در ماه مبارک حلواها حسابی پرکاربرد می شوند. وقتی حرف پذیرایی در مجالس مذهبی و مناسبت های سوگواری و افطار می گردد، تزیینات حلوا نیز مطرح می شود. این عمل با شیوه و ابزارهای مختلفی میسر می شود که در این مطلب تزیین حلوا با چاقو را برای آموزش و ارائه ایده انتخاب نموده ایم.
ایده هایی شیک و اشتها برانگیز از تزیین حلوا با چاقو
همان طور که در مهمانی ها برای به یاد ماندنی تر کردن میزبانی پس از پخت غذا به تزئین غذا اقدام می کنند؛ در بخش تزیینات دسر از جمله حلوا، پس از تهیه به تزیینات حلوا روی می آورند. دیزاین حلوا با استفاده از ابزار و ایده های هنرمندانه و شیک متفاوتی همچون
تزیین حلوا با قاشق،
تزیین حلوا با چنگال، تزیینات حلوا با سیخ کباب و تزیینات حلوا با چاقو صورت می پذیرد که به انتخاب در این مطلب شما را با ایده هایی کاربردی و زیبا از تزیینات حلوا با چاقو آشنا خواهیم کرد. اما وجه مشابه همه ی آنها دیزاین با خلال پسته، پرک بادام، غنچه گل محمدی و … پس از شکل دادن می باشد.
یکی دیگر از روش های جدید و متداول دیزاین حلوا
تزیین حلوا با ماسوره است که طرح های گوناگونی را نمایش می دهد. به این صورت که هر یک از ماسوره های شکوفه، ماسوره های سه بعدی و ماسوره حصیری را به سر قیف وصل نموده و کمی حلوا درون قیف ریخته و با فشردن آن و تکان دادن دست روی سطح حلوا را تزئین نمایید.
تزیینات دسر حلوا با چاقو
چاقو یکی از وسایل آشپزخانه پرکاربرد و نقش آفرین در آشپزخانه است که علاوه بر برش و تقسیم می تواند در تزیینات نیز نقشی پررنگ داشته باشد. مثلا برای تزیین میوه استفاده از کاردها در اولویت قرار می گیرند. اما برای تزیین حلوا می توان از چاقو به شکل های مختلف بهره برد. هر بخش آن شکلی متفاوت را به وجود می آورد. همچنین هر چاقو بسته به اندازه و شکل و فرمی که دارد؛ نقش متفاوتی را بر جای می گذارد.
تنوع بالایی حلواها را شامل می شود که برخی از آنها نرم و خمیری و برخی دیگر خشک می باشند. برای تزیین هر یک از این نوع حلواها روش های متفاوتی پیش روی شما قرار می گیرد. مثلا حلواهای شکلاتی، رولتی و مسقطی نیاز به فرم ندارند. این نوع حلواها را می توانید با استفاده از چاقو به تکه هایی شکیل و یکسان تقسیم نمایید.
از اینکه تا انتهای مطلب تزیینات حلوا با چاقو همراه ما بودید، از شما قدردان و متشکریم. امیدوار هستیم مورد توجه تان واقع شود.