طرز تهیه خیارشور یک روزه با آموزش ساده

طرز تهیه خیارشور یک روزه و فوری در این مقاله برای شما علاقه مندان قرار داده شده است. این ترشی در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و شما در یک روز می توانید آن را سرو کنید.

طرز تهیه خیارشور یک روزه با آموزش ساده

خیارشور یکی از ترشی های کاربردی  و در عین حال خوشمزه ای است که به راحتی تهیه می شود. این ترشی در کنار انواع غذاها سرو شده و در این بخش طرز تهیه خیارشور یک روزه که بسیار فوری و ساده است را مطالعه می کنید.

خیارشور یک روزه

خیارشور را می توانید در انواع سالادها استفاده کنید. ترکیب این ترشی در کنار غذا فوق العاده است و شما می توانید با شیوه های مختلف تهیه آن آشنا شوید. طرز تهیه خیارشور مک دونالد و خیارشور سرکه ای نیز در مطالب پیشین آشپزی آرگا قرار داده شده است. با مراجعه به لینک ها می توانید روش تهیه آن ها را مطالعه کنید.

  •  چکاد بام
  •  خرید انواع قهوه

مواد لازم

  • خیار تازه: به مقدار لازم
  • سیر: 3 حبه
  • ترخون و شوید: 2 تا 3 ساقه
  • آب جوشیده خنک شده: به مقدار لازم
  • سرکه: نصف لیوان
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه خیارشور یک روزه

طرز تهیه خیارشور یک روزه خوشمزه

خیارها را به خوبی بشویید و خوب خشک کنید. حالا خیارها را درون شیشه مورد نظر انداخته و چند ساقه از ترخون ها را نیز به آن اضافه کنید.

این ترشی بسیار ساده است و شما می توانید تمام مواد را به یک باره در ظرف بریزید. اما برای طعم دارتر شدن ترشی باید مواد را لا به لا قرار دهید.

در این مرحله از تهیه خیارشور یک روزه بعد از اضافه کردن ترخون و سبزی های دلخواه چند حبه سیر نیز بریزید و مقداری آب جوش سرد شده را روی خیارها بریزید.

می توانید نمک و فلفل را در آب حل کنید و سپس روی خیارها بریزید تا به خوبی خیارها مزه دار شوند. یه اندازه نصف لیوان نیز سرکه روی مواد بریزید.

درب شیشه را محکم بسته و شیشه را درون قابلمه ای بیندازید. روی شیشه را کامل با آب بپوشانید و اجازه دهید، قابلمه روی حرارت بجوشد. این ترشی باید به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند.

سپس شیشه ترشی را از درون آب جوش خارج کرده و زمان می دهیم تا خنک شود. بعد از سرد شدن به مدت 24 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

در صورتی که به خیارشور تند علاقه دارید، می توانید از فلفل تند نیز استفاده کنید.

مواد لازم خیارشور یک روزه

نکات طلایی تهیه خیارشور یک روزه

  • این ترشی باید در شیشه و در محیطی خنک نگهداری شود تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
  • توجه کنید، بعد از خاموش کردن شعله قابلمه باید، اجازه دهید تا خیارشورها در همان آب داغ سرد شوند. این کار موجب سرعت آماده شدن خیارشورها می شود.
  • در نگهداری این خیارشورها باید توجه بیشتری داشته باشید. این خیارشور باید در محیط خنک نگهداری شود و حتما بعد از هر بار استفاده درب آن به خوبی بسته شود.
  • شما می توانید این نوع از ترشی را به دلیل سرو ساده و فوری آن در خانه تهیه کنید.
  • این خیارشور در انواع غذاها همچون سالاد اولیه نیز استفاده می شود.
  • استفاده از فلفل تند و برگ مو در این ترشی طعم بی نظیری خواهد داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان