یکی از انواع خورشت های عالی و خوشمزه ای که می توانید طعم آن را بچشید، خورش آلو هویج است. این غذا بسیار متنوع بوده و به راحتی نیز در کنار پلوها سرو می شود. در این بخش طرز تهیه خورش آلو هویج را بیشتر توضیح می دهیم.
خورش های دارای انواع مختلفی می باشند. در ایران نیز در هر خطه بنا به ذائقه مردمان آن، آموزش های متفاوتی از تهیه انواع خورش ها وجود دارد. علاوه بر دستور تهیه خورش آلو هویج در این مطلب، خورش آلو گشنیز و خورش مرغ افشاری که از خورش های متنوع هستند را می توانید آموزش ببینید و تهیه و سرو نمایید.
مواد لازم
- گوشت گوسفندی: 300 گرم
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- هویج: 2 عدد
- آلو بخارا: 10 عدد
- شکر: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: 1 دوم قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- فلفل، زردچوبه، نمک و دارچین: به میزان لازم
- روغن مایع و کره: به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو هویج عالی
برای آماده کردن این خورش خانگی خوشمزه باید، ابتدا پیازها را پوست کرده و به خوبی بشویید. پیازها را به شکل نگینی خرد کرده و روی قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها به خوبی تفت خوردند، مقداری فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا گوشت هایی که از قبل خرد کرده و شسته اید را درون تابه ریخته و به خوبی با پیاز و ادویه تفت دهید.
در این مرحله از طرز تهیه خورش آلو هویج بعد از تغییر رنگ گوشت مقداری دارچین اضافه کنید. مواد را ترکیب کرده و بعد از یکدست شدن مواد و تفت خوردن مقداری آب جوش روی آن بریزید.
آب جوش باید روی سطح گوشت را بگیرد. این غذا باید به مدت 3 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود. آلو بخارا را درون کاسه ای ریخته و مقداری آب روی آن بریزید.
هویج ها را شسته و به صورت خلالی خرد کنید. در این زمان نیز تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید.
هویج های خلالی شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. بعد از نرم شدن هویج ها رب گوجه فرنگی افزوده و تفت داده تا کاملا سرخ شود. در این مرحله مقداری شکر و زعفران نیز به مواد اضافه کنید.
حالا مواد آماده شده را به قابلمه گوشت اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله آخر نیز مقداری از آلوهای خیس شده را به همراه آبلیمو به خورش اضافه کنید.
این خورش باید به خوبی جا افتاده باشد و آبکی نباشد. این خورش را در کنار برنج نیز می توانید، سرو کنید.