یکی از انواع پلوهای خانگی خوشمزه که متنوع و متفاوت بوده کنگر پلو است. این غذا طعمی عالی داشته و به سادگی نیز تهیه می شود. شما علاقمندان به آشپزی با آرگا در این بخش می توانید طرز تهیه ساده از کنگر پلو را مطالعه کنید.
پلوهای ایرانی انواع مختلفی دارند و در کنار انواع خورشت ها نیز سرو می شود. یکی از انواع پلوهای ایرانی ساده ماهی پلو یا باقالی پلو است. شما علاقمندان به پخت انواع پلوهای ایرانی علاوه بر تهیه این غذا در صورت تمایل می توانید پخت باسترما پلو و شورک پلو را نیز امتحان کنید.
مواد لازم
- برنج: 3 پیمانه
- ران مرغ یا سینه مرغ: 2 تکه
- شوید خشک یا تازه: 1/2 پیمانه
- زعفران: به میزان لازم
- کنگر پاک شده: 300 گرم
- پیاز: 1 عدد
- فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه کنگر پلو عالی
برای تهیه این غذای عالی و خوشمزه باید ابتدا مرغ را درون کمی نمک، فلفل و زردچوبه ورز دهید.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها تابه ای روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. دو طرف مرغ را به خوبی سرخ کرده و بعد از طلایی شدن، مقداری زعفران به آن افزوده تا مرغ خوش رنگ تر شود.
بعد از سرخ شدن مرغ را از تابه خارج کرده و پیازهای نگینی شده را اضافه کنید. به پیازها مقداری زردچوبه زده و تفت داده تا سبک شود.
در این مرحله باید مقداری رب اضافه کنید. بعد از گرفته شدن بوی خامی رب مرغ های سرخ شده را به مواد افزوده و مقداری تفت دهید. روی مرغ ها مقداری آب جوش بریزید تا سطح مرغ ها را بپوشاند. درب قابلمه را قرار داده تا زمانی که سس غلیظ تر شود.
حالا در این مرحله باید سبزی های غذا را اضافه کنید. شویدها را پاک کرده و به خوبی بشورید. بعد از اینکه آب اضافی شویدها کشیده شد، باید به اندازه دلخوهتان خرد کنید.
حالا کنگرها را پاک کرده و در تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن سبزی ها زیر حرارت را خاموش کرده و برنج را دم کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کنگر پلو برنج را به همراه آب و نمک روی حرارت گذاشته و بعد از جوش خوردن سبزی ها را به آن افزوده حالا پلو را آبکش کرده و دم کنید.
برای ته دیگ نیز می توانید از نان و سیب زمینی استفاده کنید. این برنج طعمی عالی داشته و در کنار مرغ نیز سرو می شود. شما می توانید این سبزی را تفت دهید و در فریزر نگهداری کنید.