شیرینی خنفروش یا خمفروش در جنوب ایران مرسوم است و در ماه رمضان بسیار پخته می شود. اگر مایلید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را فرا بگیرید با این مطلب از آرگا همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی خنفروش در خانه
خنفروش که به آن خمفروش نیز گفته می شود یکی از انواع شیرینی های خوشمزه جنوب کشورمان است که در ماه رمضان بسیار مورد پخت قرار می گیرد. شایان ذکر است این شیرینی در بین مردم ساحل خلیج فارس در جنوب ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار شهرت دارد.
برای تهیه شیرینی خنفروش به دستگاه بیسکوییت ساز نیاز است ولی می توان خمیر آن را با وردنه پهن کرد و قالب زده و در فر طبخ کرد. در ادامه طرز تهیه شیرینی خنفروش به صورت مرحله به مرحله آموزش داده می شود. شما نیز در صورت تمایل می توانید این شیرینی خوشمزه و ساده ایرانی را در منزل تهیه و یک پذیرایی عالی داشته باشید.
البته خنفروش با طعم های مختلفی پخته می شود. در این مطلب شیرینی خنفروش با طعم هل آماده می شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی:
- آرد شیرینی پزی: دو پیمانه
- شیر خشک قنادی: سه قاشق غذاخوری
- آرد برنج: نصف پیمانه
- تخم مرغ درشت: سه عدد
- شکر : یک پیمانه
- بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
- پودر هل: یک قاشق چایخوری
- گلاب: سه چهارم پیمانه
- روغن مایع: یک چهارم پیمانه
روش پخت:
برای تهیه شیرینی خنفروش مراحل زیر را دنبال کنید.
1. ابتدا در یک ظرف مناسب، شیر خشک قنادی، آرد شیرینی پزی، آرد برنج و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و الک کنید.
2. در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب هم بزنید.
3. در این مرحله پودر هل را اضافه کرده و دوباره با همزن حدود 5 دقیقه ای هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
4. سپس روغن مایع و گلاب را به آن اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید.
5. در ادامه ترکیب آرد الک شده را اضافه نموده و با دور کند همزن شروع به هم زدن کنید.
6. حالا دستگاه بیسکوییت ساز را روشن کرده تا خوب داغ شود.
7. در این مرحله با برس هر نوبت قالب را چرب کرده و به کمک قاشق از مواد آماده شده درون قالب ها بریزید. پس از 5 دقیقه چک کنید که بیسکوییت ها آماده شده اند.
8. مرحله پایانی. شیرینی خنفروش خوشمزه با طعم هل آماده سرو است. نوش جان
نکته:
- در صورتی که دستگاه بیسکوییت ساز ندارید مواد را داخل قالب مافین یا قالب دونات ریخته بعد در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه زمان داده تا کاملا طلایی شده و بپزند. پس از اینکه شیرینی ها به صورت کامل پختند، آن ها را از درون فر خارج کرده و اجازه دهید خوب خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را از قالب جدا نموده و در ظرف مد نظر سرو کنید.
در پایان از همراهی شما با این مطلب از بخش آشپزی مجله آرگا بسیار سپاس گزاریم. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی نارگیلی روی لینک کلیک کنید.