یکی از انواع نان های خانگی خوشمزه نان حجیم بوده که با مواد غذایی مختلفی سرو می شود. این نان یک وعده مناسب برای صبحانه و ناهار هستند. در این بخش می توانید طرز تهیه نان حجیم را مطالعه نمایید. این نان ها یک شیرینی خوش طعم خانگی هستند
تهیه انواع نان های خانگی در منزل کار بسیار ساده ای است. در آرگا می توانید علاوه بر تهیه نان حجیم با پخت نان کرمدار و نان زنجبیلی آشنا شوید. این نان ها طعمی عالی داشته و به سادگی نیز تهیه می شوند.
![مواد لارم برای نان حجیم](/Upload/Public/Content/Images/1401/05/15/0134550964r.jpeg)
مواد لازم
- آرد سفید: 2 لیوان
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- خمیر مایع: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر فتا: 300 گرم
- نمک: 1 پنس
- شیر ولرم: 1 لیوان
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- گردو: 300 گرم
- زعفران: به میزان کافی
- سیاه دانه و کنجد: به میزان کافی
![طرز تهیه نان حجیم](/Upload/Public/Content/Images/1401/05/15/0134550995m.jpeg)
طرز تهیه نان حجیم خوشمزه
برای داشتن این نان خانگی خوشمزه باید ابتدا خمیر مایع آن را تهیه کنید. خمیر مایع را به همراه مقداری شکر و شیر ولرم با یکدیگر ترکیب کنید. مواد را به خوبی هم زده تا زمانی که به عمل آید.
حالا باید آرد الک شده را در چند مرتبه به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید، این مواد باید در ظرفی گود ریخته شود. بعد از اضافه کردن آرد خمیر شیرینی شما آماده شده و باید به آن استراحت دهید.
در مرحله استراحت این خمیر باید خمیر نان را به خوبی ورز داده بعد از اینکه خمیر شما لطیف و یکدست شد، روی آن را با استفاده از یک دستمال بپوشانید. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید. حالا نوبت به آماده سازی خمیر با نان حجیم و گردو است.
در مدت زمانی که خمیر را برای استراحت قرار داده اید، مقداری پنیر و گردو تهیه کنید. بعد از گذشت یک ساعت و عمل آمدن خمیر باید خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده پهن کرده و با استفاده از یک وردنه خمیر را باز کنید.
برای مواد میانی این خمیر می توانید از گردو و پنیر استفاده نمایید. خمیر را به شکل دلخواه برش زده و مواد میانی آن را پر کنید. حالا خمیر را برای پخت قرار دهید.
فر را در دمای 150 تا 200 درجه سانتی گراد قرار داده با استفاده از یک فرچه مواد رومال خمیر را بزنید. حالا خمیر را در فر برای پخت قرار دهید.
در این مرحله می توانید به دلخواه از مقداری کنجد و سیاه دانه نیز برای روی خمیر استفاده کنید. مدت زمان لازم برای پخت این خمیر 30 تا 40 دقیقه می باشد.
![دستور پخت نان حجیم](/Upload/Public/Content/Images/1401/05/15/0134560011c.jpeg)
همانطور که مطالعه کردید طرز تهیه نان حجیم بسیار ساده است و شما دستور تهیه ای ساده از آن را در این بخش مطالعه کردید. سرو این نان در کنار مواد دلخواه انجام می شود. در صورت دلخواه می توانید از مواد میانی خرما و نارگیل نیز در این نان استفاده کنید. برای تزئین نیز می توانید از نارگیل استفاده نمایید. این خمیر وعده غذایی مناسبی برای صبحانه و افطار خواهد بود.