قارچ صدفی پرورشی در محیطهای پرورشی خاص در برخی استانها مانند تهران پرورش داده می شود و در بسته بندی یا به صورت فله ای وارد بازار می شود.
یکی از مهم ترین خوراکیهای خوشمزه و مفید در بسیاری از غذاهای ما استفاده شایانی در آشپزی ایرانی می شود انواع قارچ ها در انواع صدفی، کوهی و جنگلی یافت می شوند که به صورت کبابی و خشک هم مصرف می شوند و به خاطر طعم و مزه خاصی که دارند دلیل نامگذاری آنها به خاطر رنگ صدفی مانند آنها می باشد.
در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم درخواست مشاوره داخل سایت آراد برندینگ را پر نمایید تا مشاوران ما پاسخگوی شما عزیزان باشند. مجموعه ی ما مفتخر است که بهترین و با کیفیت ترین قارچ خوراکی را در اختیار مشتریان عزیز قرار دهد و شما می توانید با خیال آسوده نسبت به سلامت قارچ، خرید خود را انجام دهید.
شکل ظاهری این محصول به صورت پیچ خورده می باشد و هنگام پختن مانند صدف بافت نرمی دارد و بیشتر مزه غذاهای دریایی را می دهد و در رنگهای مختلفی مانند سفید، قهوه ای، آبی، زرد و کرمی یافت می شوند که شدت نور و دمای محیط می تواند باعث تغییر رنگ آنها بشود به طوری که اگر دمای محیط کم و آنجا زیاد باشد رنگ قارچها تیره تر و هرچقدر نور کمتر و دمای محیط بیشتر باشد رنگ قارچها روشن تر می شود.
قارچ صدفی کوهی کبابی
امروز در انجام آشپزیهای مدرن و بین المللی بیشتر از مواد خوراکی مانند انواع قارچهای صدفی و کوهی که دارای پروتئین و منبع انرژی بسیار زیادی هستند که در رستورانها در کنار سبزیجات و غذاهای کبابی و گوشتی استفاده های زیادی می کنند که در سبد غذایی خانواده ها نقش بسیار اساسی دارد.
شما میتوانید این ماده غذایی را به انواع سالاد و سوپ دال عدس به صورت خام اضافه کنید که دارای پروتئین زیادی می باشد و این نوع قارچها بیشتر به قارچ گوشتی مشهور هستند که در ابتدا به صورت محدب هستند.
این محصولات در هنگام رشد صاف می شوند و دارای طعم بسیار شیرین هستند و میوه قارچ صدفی خشک در فصل پاییز جمع آوری میشود و حتی تا فصل بهار هم ادامه دارد.
این قارچها غالبا روی چوب درختهای مرده و درختانی که دارای برگ ریز هستند رشد می کنند و کمک زیادی به حفظ محیط زیست و تمیزی هوا می کنند و برای کسانی که علاقمند به پرورش انواع گیاهان و قارچهای خوراکی هستند به صورت روش دستی و گلخانه ای انجام می شود.
شما می توانید این صیفی جات خوشمزه را به انواع سوپها، سالادها و نانها اضافه کنید که دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد و حتی به صورت سوخاری به همراه سیب زمینی مناسب برای کودکان می باشد، برای آن دسته از افرادی که کمبود ویتامین دی و یا بیشتر در محیطهای دربسته و آپارتمانی زندگی می کنند و در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند می توانند با استفاده از این نوع قارچ ها کمبود ویتامین دی به خود را جبران کنند.
قارچ صدفی پرورشی تهران
داشتن اطلاعات کافی در هنگام خرید سیفیجات مانند فلفل دلمه ای و قارچ به ما کمک می کند بتوانیم بهترین قارچ را خریداری کنیم، قارچ صدفی پرورشی در محیطهای پرورشی خاص در برخی استانها مانند تهران پرورش داده می شود و در بسته بندی یا به صورت فله ای وارد بازار می شود.
اما نکته ای که در مورد قارچ صدفی اصفهان وجود دارد این است که باید بدانیم آیا قارچی که خریداری می کنیم تازه است یا به دلیل ماندن زیاد در فروشگاه خراب شده است یا خیر؟ در ادامه به برخی نکات کلیدی اشاره خواهیم کرد که شما را برای خرید قارچ صدفی خوب راهنمایی خواهد کرد:
-
کلاهک: مهمترین معیار تشخیص تازگی قارچ ویژگیهای کلاهک قارچ است، کلاهک قارچ نباید لبه های چروکیده و خشک داشته باشد و در تازه ترین حالت کلاهک به ساقه توسط یک پوسته چسبیده و جدا نشده در واقع در قارچهای خیلی تازه تیغه ها دیده نمی شوند، البته لازم به ذکر است قارچی که تیغه ی آن نمایان شده خراب نیست و فقط طعم تند تری نسبت به قارچهای تازه تر دارد، همچنین روی کلاهک باید کاملا یکدست، صاف و سفید باشد وجود هر گونه لکه و فرورفتگی یا برجستگی روی کلاهک نشانه ی پوسیدگی قارچ است.
-
تیغه: دومین ویژگی قارچ تازه سالم بودن تیغه های آن است، تیغه ی قارچ تازه رنگ روشن داشته و چروکیده نیست.