برای صرفه جویی در وقت و همچنین کار اسان تر و افزایش میزان تولید شما می توانید از تجهیزات مختلف لبنی مانند خامه ساز وغیره برای ساخت محصولات مختلف لبنی استفاده کنید و البته، برای درست کردن خامه به روش سنتی، شما به هیچ یک از این دستگاه ها نیاز ندارید در مرحله بعد همه اطلاعات در خصوص تهیه خامه سنتی شده را برایتان شرح خواهیم داد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه کنید.
سالها پیش، هنگامی که دستگاه هایی مانند: خامه گیر یا دیگر تجهیزات طراحی نشده بودند، این محصول مغزی به طور سنتی تولید می شدند و در گذشته، آنها از چربی برای نگهداری شیر گاو استفاده می کردند که حالا توسط ماشینهای مختلفی، فرد میتواند تا حد امکان چربی را در شیر حذف کند و خامه ای با بیشترین مقدار چربی تولید کند که در این مورد، محصول دوم، شیر، بسیار کم چربی است. جالب است که اگر شما تمام چربی شیر را از ان بگیرید فقط حدود 10 درصد از حجم ان را خواهید گرفت.
طرز تهیه خامه صبحانه
درادامه این مقاله دو مورد از موارد طرزتهیه خامه صبحانه را مورد بررسی قرار می دهیم و شما می توانید از این دو روش برای تولید این محصول استفاده کنید.
1- در روش اول، شیر را در یک قالب یا ظرف با عمق کم بریزید و سپس ان را بر روی شعله گرم کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشید و سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بعد از چند ساعت می توانید از سطح آن خامه جمع آوری کنید و از آن استفاده نمائید.
2- درروش دوم، شما باید شیر را در ظرف بریزید و سپس مقداری یخ به آن اضافه کنید تا دمای ان کاهش یابد بعد از 12 تا 13 ساعت می توانید خامه های حاصل را بردارید، اما در این حالت مقداری چربی نیز در شیر باقی می ماند.
شایان ذکر است که خامه صبحانه خانگی خواص بسیاری دارند از جمله این خواص می توان به کلسیم موجود در این ماده غذایی غنی اشاره کرد که شما عزیزان با مصرف این محصول می توانید به سلامت استخوانها و پایداری آنها کمک بسیاری کنید لازم به توضیح است که مصرف این محصولات برای خردسالان و سالمندان نیز بسیار مفید و مغزی است.
از دیگر خواص این محصول می توان به وجود مقادیر بسیاری فسفر در آن اشاره کرد که وجود این ماده در خامه صبحانه می تواند به رشد بهتر مغز کمک شایانی کند و شما را از بیماریهای ناشی ار کمبود فسفر نجات دهد همچنین با مصرف درست این محصول و به اندازه آن می توانید فشار خون خود را نیز کنترل نمائید و برای افرادی که از بیماری فشار خون نیز رنج میبرند مصرف خامه قنادی یک گزینه مناسب می باشد که روند درمان بیماری را تسریع کرده و به بهبود کامل بیمار کمک شایانی می کند.
خواص خامه صبحانه
کاهش تنش: از دیگر خواص خامه صبحانه اسید پنتوتنیک موجود در آن است که باعث کاهش استرس و کاهش مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب میشود و همچنین اسید پنتوتنیک موجود در این محصول به تنظیم میزان و کاهش هورمونهایی که باعث بروز اختلالات روانی می شوند کمک می کند.
تولید گلبولهای قرمز: در ماست کفیر و خامه ویتامین B2، یک ریبولوین وجود دارد که برای تشکیل سلولهای قرمز خون و آنتی بادیهای بدن انسان مفید است که به اکسیژن کمک کرده و خون را در اندامهای بدن توزیع می کند.
خواص خامه برای چشم: ویتامین A در کرم است که به بهبود سلامت بینایی و چشم کمک می کند این ویتامین سلامت شبکیه را حفظ کرده و با افزایش قابلیت سازگاری چشم به تاریکی و نور از احتمال کوری پیشگیری می کند و چشم را مرطوب نگه می دارد.
شایان به ذکر است که خامه صبحانه برای کودکان از نظر پزشکان بسیار توصیه شده است.
تشکیل استخوان: فسفر برای رشد استخوانها و دندانها حیاتی است و این ماده به کلسیم کمک میکند تا استخوانهای قوی بسازید و باعث افزایش مینا دندان و سلامت لثه ها میشود و مصرف خامه ناشی از فسفر به عنوان یک عامل مهم در سلامت قلب و جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی میباشد.
افسردگی: وجود کلسیم درخامه، احتمال بروز علائم را قبل از قاعدگی، مانند نوسانات خلقی، سرگیجه و فشار خون کاهش می دهد مقادیر موجود از مواد معدنی، ترشح هورمونهایی را کاهش میدهد که موجب خلق و افسردگی میشود.